Articole

5 alternative non-cheesy pentru Valentine`s Day

Te-ai săturat de articolele care îți spun cum poți să-ți petreci Ziua Îndrăgostiților într-un mod cât mai romantic și de neuitat? Cum ar fi acesta? Să nu mai zicem de cele în care diferite persoane își dau cu părerea referitor la ce ar trebui să îi dăruiești persoanei pe care o iubești, așa cum am făcut și noi aici? Astăzi vrem să-ți arătăm că noi, și personalitățile noastre multiple, suntem de ambele părți ale baricadei. Mai exact… vrem romantism, dar nu prea mult, poate chiar deloc, poate nici măcar nu o să realizăm mâine ce zi e până nu vedem toate charm-urile de la Pandora, ceasurile Fossil, hashtag-urile #blessed și #grateful pe Instagram.

Așa că astăzi suntem anti V-Day. Și venim cu 5 alternative non-cheesy pentru cei care nu se dau în vânt după inimioare, cadouri și… chestii basic în general. Enjoy!

Înlocuiește buchetul de flori cu ceva simbolic: semințe. De flori.
Florile sunt cea mai simplă opțiune atunci când vine vorba de zile de genul. Pentru domni, care știu încă de mici că roșu înseamnă dragoste, galbenul clarifică lucrurile între două persoane și îi situează în friendzone, iar ghiveciul e pentru mama. Domnișoarele, pe de altă parte, vor sta ore întregi și vor face investigații mai serioase decât FBI-ul: ”semnificație culoarea roșu”, ”simbolistică lalele multicolore”, ”mi-a adus flori cu spini”. Google ar face bine să aibă răspunsurile la toate întrebările. De ce să transpirați în fața unei florării gândindu-vă că ea va întoarce florile acelea pe toate părțile și le va interpreta până la căderea ultimii petale? Alegeți semințe, alături de un ghiveci și o pungă de pământ și intrați curajos în casă – ”Dragă, vreau să punem punem împreună bazele a ceva frumos: plantăm o ceapă!” She will love you even more.

Nu vă apucați de făcut copii. Construiți ceva împreună.
Nu are sens să ne ascundem după deget – avem o vârstă și știm cu toții ce urmează la finalul acestei zile a dragostei. Eu propun ca anul acesta să uitați de opțiunea aceea simplă, confortabilă, care necesită minimul de efort și să alegeți ceva care chiar v-ar spune multe despre unde se situează relația voastră la momentul actual și care vă sunt șansele (reale) în viitor. Așa că, nu faceți copii, ci construiți ceva împreună. Fie că e vorba de un pod din piese lego, un castel de cărți de joc sau o casă din bezele, acesta va fi un test al răbdării, sincronizării și comunicării dintre voi doi. Dacă la finalul serii puteți bate palma și nu mergeți îmbufnați la somn, congrats, you found the one! Dacă nu, congrats, you are single!

Nu împărțiți o porție de paste într-un local fancy. Transformați-vă casă în propriul restaurant.
Recunosc. Și eu m-am topit la scena aceea cu spaghetti din ”Doamna și vagabondul”, și eu am zis ”awww”, și eu mi-am imaginat că și oamenilor li se poate întâmpla ceva atât de romantic, nu doar câinilor. I am a simple girl. Odată cu trecerea timpului îți dai totuși seamă că mâncarea nu se împarte și, mai mult, nu prea îți vine să comanzi paste de genul când ieși în oraș pentru că au tendința de a fugi din furculiță. Așa că propun să dați o fugă până la supermarket, cumpărați câteva ingrediente din care ați putea obține mai multe feluri de mâncare și vă jucați acasă de-a bucătarii într-un restaurant cu 3 stele anti-Michelin. Și să sperăm că nu va fi nevoie să comandați o pizza la final.

Nu desfaceți o sticlă de șampanie și dansați pe petale de trandafiri. Organizați o degustare de whisky în doi.
Da, sună romantic toată treaba asta cu șampania și trandafirii, dar noi nu suntem în căutare de romantism. De ce să nu organizați o mini-degustare de whisky în doi? Totul sună excelent, doar alcoolul lipsește. Dar pentru situații de genul există băieții de la Boozy Delivery, nu? Ca să livreze magie în doar 30 de minute. La ei aveți în jur de 43 de opțiuni, nu e treabă ieftină, chiar dacă te limitezi doar la 5 sortimente, de exemplu. Dar o dată pe an e Valentine`s Day și vreți să fiți neconvenționali.

Nu mergeți la o petrecere cu tematică. Deveniți un trend-setter în domeniul anti-dragostei și puneți la cale una la voi acasă.
Știți ce e mai fain decât un party plin de invitații, baloane, prăjiturele, pizza, perne, fu**ing everything în formă de inimă? Orice fără toate astea. O petrecere anti Valentine`s Day nu e plină de mesaje sarcastice și pline de hate pentru orice love-related. E doar un loc de întâlnire pentru oameni maturi, care se iubesc și vor să petreacă o zi frumoasă alături de persoanele dragi lor. Dacă vreți totuși să-i oferiți un aer aparte evenimentului, optați pentru invitații (via e-mail, please) cu mesaje amuzante: ”you can sit with us today”, ”come alone, but bring someone you love with you”, ”u are not that fat and… we have cookies”. Aici aveți câteva ponturi pentru cum puteți organiza rapid un party acasă.

Ei bine, ce-o să fie? Romanic or not?

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 20
Sat 20

Expoziție foto: Franța-România, perspective încrucișate

18 April, 12:00 am - 25 April, 12:00 am
Sat 20

Gazette 13

18 April, 11:00 pm - 21 April, 3:00 am
Sat 20

Abstracții Metafizice

20 April, 10:00 am - 5:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.