Articole

7 locații din Cluj pe care le poți închiria pentru petrecerea copilului tău

Trebuie să recunoști, pe cât de frumoase sunt petrecerile celor mici, pe atât de complicat sunt de organizat. Mici, mici, dar greu de satisfăcut. Îmi aduc aminte cum mă întrebau părinții, mai în glumă, mai în serios, neștiind cum să mă facă fericită – ”Ce e în mintea ta, copile?” Și răspunsurile sunau cam așa – ”Păăăi, o prințesă care se joacă de-a medicul într-o piscină cu bile, în timp ce mănâncă o felie de tort.” Imaginație cât cuprinde, ce să faci. 

Cum nu cred că ei sunt singurii părinți din lumea asta care au trecut prin așa ceva, astăzi vin cu 7 recomandări de locații din Cluj numa’ bune de închiriat pentru petreceri de copii.

petreceri-copii-cluj

Experiența Laser Hunt este una desprinsă din filmele SF. Decorul fosforescent, traseele cu obstacole și armele care emit raze infraroșu alcătuiesc combinația perfectă pentru o gașcă plină de viață și cu chef de distracție și cu siguranță îi va transpune pe cei mici în pielea unor supereroi. Laser tag este ediția fără vânătăi a paintball-ului, iar copiii, pe lângă faptul că vor alerga fericiți de colo-colo până vor rămâne fără niciun strop de energie, vor zâmbi cu tot sufletul fiind alături de prietenii lor și bucurându-se de victorii și înfrângeri dulci, care vor aduce în discuție ocazia unor posibile revanșe. De ce să optați pentru simple reuniuni acasă sau trenulețul (sau autobuzul, pe vremea mea era ”trenuleț”, să știți) de la McDonalds când aveți la dispoziție o variantă care-i va face de 10 ori mai bucuroși pe copii?

Adresă: Piața 1 Mai, nr. 1-2 | Site | Facebook |

MiniCity nu e un simplu loc de joacă, ci e un oraș unde cei mici sunt mari cu acte-n regulă, căci primesc chiar și un buletin de miniCetățean. Cu ajutorul unor jocuri, accesorii și costume, copiii între 3 și 12 ani au la dispoziție 17 spații unde să experimenteze profesii precum cea de prezentator TV, brutar, pompier, dentist sau grădinar. Așa că, atenție părinți, cât voi vă puteți relaxa în cafeneaua special amenajată, e posibil să constatați că cei mici v-au furat deja meseriile. Prețul pentru o petrecere cu 10 copii, cu o durată de 3 ore, este de 700 de lei, iar organizatorii asigură pizza, snack-urile și băuturile. Din păcate, nu și tortul.

Adresă: Str. Govora, nr. 6 | Site | Facebook

Dacă acasă copiii nu au voie să coloreze pereții, cei dei la Kiddy Club sunt pregătiți să satisfacă această bucurie vinovată a celor mici, deloc înțeleasă de părinți, cu un perete-tablă pentru artiștii în devenire. Spațiul este primitor, viu colorat, plin cu jucării, iar copiii se află în grija organizatorilor care îi vor distra cu activități interactive, concursuri individuale și pe echipe, dans, pictură pe față. Părinții au oportunitatea de a interacționa cu copiii în timpul petrecerii sau îi pot supraveghea din zona special amenajată lor. Pachetele se situează în jurul sumei de 700 RON, puteți afla mai multe despre ce conțin și taxele suplimentare aici.

Adresă: Str. Aurel Vlaicu, nr. 116 | Site | Facebook |

Exploratoriul, numit și “muzeul copiilor” este un loc de joacă interactiv, dedicat copiilor cu vârste între 1 an și 10 ani, care se poate transforma cu ușurință în locația unei petreceri reușite. În contrast cu muzeele tradiționale, aici veți găsi tot felul de exponate interactive, concepute tocmai pentru a fi manipulate și pentru a oferi numeroase oportunități pentru învățare informală. Cu un spațiu interior amenajat pentru joacă de 800 mp (climatizat), un spațiu interior pentru jocuri de mișcare de 1000 mp (neclimatizat) și o curte interioară de cca 5000mp, Exploratoriul este un loc special unde puteți sărbători cele mai frumoase aniversări. Tariful pornește de la 750 lei pentru 15 copii.

Adresă: Strada Libertatii, nr. 345, sat Apahida | Site | Facebook

La Prichindelul vesel găsești tobogane gonflabile, trambulină, sistem audio cu microfon și probabil că s-au inspirat în alegerea denumirii văzând bucuria copiilor din timpul petrecerilor organizate de ei. Închirierea sălii vine la pachet cu una sau două animatoare, în funcție de numărul de copii. Prețurile pornesc de la 550 de lei (pentru 10 copilași) și cresc în funcție de numărul de invitați. Spațios, curat și dotat cu cele necesare pentru a asigura buna dispoziție a prichindeilor, locul este cu siguranță printre favoritele părinților.

Adresă: Str. Câmpului, nr. 176 | Site | Facebook |

Pe lângă oferirea unui spațiu de relaxare, joc și dezvoltare, la Pahumi Club puteți pune la cale o petrecere năstrușnică, unde cei mici vor fi întâmpinați de o serie de jocuri distractive, antrenante, pline de bună dispoziție, coordonate de animatori profesioniști, instruiți pentru garantarea reușitei. La cerere, poate fi realizat și un „ treasure hunt”, iar acest lucru implică și o discuție între părinții sărbătoritului  și responsabilul de petrecere pentru schimbul de informații utile în vederea elaborării unui plan de desfășurare a activității. Aveți posibilitatea de a discuta despre petrecerea ce urmează a fi organizată în cadrul unei întâlniri stabilite din timp, pe parcursul căreia sărbătoritul poate participa la activitățile recreativ-distractive desfășurate la Pahumi. Tariful este de 500 lei pentru maxim 10 persoane.

Adresă: Comuna Feleacu, nr. 83 | Site | Facebook |

Am vorbit de super-eroi și prințese până acum, dar nu am zis nimic despre pirați. Și cum ar putea  fi uitați cei care, deși nu au nicio super putere, duc una dintre cele mai palpitante vieți pe mare. Kidsland Totto Space se află la bordul unei corăbii de pirați, despre care se zice că e magică, așa că o vei găsi pe marea de magazine de la Iulius Mall. Se remarcă față de alte locuri de joacă prin faptul că dispune și de mese de fotbal, biliard, hochei şi două jocuri video PlayStation 3. Mai mult, există și o zonă destinată aniversărilor, formată dintr-o scenă şic, un bar şi o zonă pentru părinți.

Adresă: Str. Al. Vaida-Voievod, nr. 53 | Site | Facebook |

Dacă ți-ai găsit deja preferata printre variantele de mai sus, trebuie să mai știi că perioada de închiriere este de 3 ore la toate, iar în cazul în care vrei să aduci tort, acesta trebuie însoțit de certificat de conformitate.

Voi ce alte locații potrivite pentru petreceri de copii mai cunoașteți în Cluj?

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 13

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Thu 13

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Thu 13

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Thu 13

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Thu 13

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC