Ghidul #ClujLife pentru WeddFEST

by | Feb 14, 2018 | Articole

Numai mâine nu-i poimâine și te pomenești cu un inel de logodnă pe deget. No, amu` ce faci? Pentru cine crede că partea complicată e să convingi un bărbat să fie cu tine până la moarte, probabil nu a organizat la viața sa nici măcar o cină festivă și habar nu are câtă durere de cap îți poate provoca un eveniment de amploarea unei nunți. Dacă tocmai mi-ai dat dreptate, șansele sunt ca marea cerere în căsătorie să fi avut deja loc, iar tu să fii în febra pregătirilor, la 3 pași distanță de a anula totul și de a opta pentru ceva mic, secret în Las Vegas.

Nu e nevoie să apelezi la măsuri extreme. Nu când imediat are loc cel mai mare Târg de Nunți din Transilvania, WeddFEST.

Când?
Chiar weekendul acesta, între 16 și 18 februarie. Sunteți așteptați după următorul program de vizite: 16 februarie, vineri, 12:00 – 20:00; 17 februarie, sâmbătă, 10:00 – 20:00; 18 februarie, duminică, 10:00 – 19:00

Unde?
În acest an, ca și la ultimele două ediții, târgul se va desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În plus, va cuprinde peste 1000 mp spațiu expozițional!

Cum ajung?
Fiind o zonă relativ centrală, aveți posibilitatea de a opta practic pentru orice mijloc de transport. Dacă vă simțiți norocoși în ceea ce privește locul de parcare, puteți chiar porni înspre Sala Polivalentă cu propriul autoturism, pentru că există parcare subterană. Pe de altă parte, dacă credeți că nu aveți nevoie de o bătaie de cap în plus, puteți apela la taxi, Uber, Get Pony, sau ce doriți voi. Mai multe despre aceste opțiuni de deplasare v-am povestit mai demult în articolul de aici.

Am nevoie de bilet?
Nu, intrarea este gratis. În plus, beneficiați de o sumedenie de oferte pregătite special pentru voi, așa că nu prea aveți nimic de pierdut.

Ce pot face în cadrul Târgului?
E simplu: îți poți planifica nunta foarte ușor într-un timp extrem de scurt, având acces la cei mai buni furnizori de produse și servicii din Transilvania. După ce veți proba, răsfoi cataloage, proba diverse bunătăți, puteți să luați o pauză în zona de lounge, unde vă puteți bucura de o cafea sau o ciocolată caldă și dezbate cu jumătatea voastră opțiunile care v-au atras atenția. Aici vă veți putea bucura de momentele oferite de gazda evenimentului, Bogdan Bob Rădulescu și nu în ultimul rând, pe scena amplasată la Sala Polivalentă va avea loc și o prezentare de modă, iar câteva trupe vor ajuta la crearea unei atmosfere vesele, care să îi inspire pe viitorii miri în alegerile pe care le fac. Nu vor lipsi concursurile și surprizele.

Deviza lor rămâne aceeași despre care ne-a povestit Ioana în articolul de aici: see it, try it, feel it, book it.

Ce furnizori voi găsi acolo?
La WeddFest viitorii miri vor găsi o gamă largă de oferte de la rochii de mireasă (Gaia de Luxe, Promesis, Pefect Wedding Dress, Sophie Wedding House, Maya Fashion, Fleurs de Marie, Astyle, Anna Mischin, Imolacy, Say Yes To The Dress, Salon Anya, Andre Nicolas), ținute pentru domnișoarele de onoare, costume pentru miri sau cavaleri de onoare (Men’s Club, Pasha Men’s Wear, Seroussi) la accesorii, aranjamente florale (Ayana Damaris, Personal Touch Events, Silk Flowers, Klava Boutique, Noblesse Flowers & Events, Florariile Păpădie, Sweet Plants), decorațiuni (Sammy District Design), cofetării (Cofetăria Florestim, Cofetăria Lemnul Verde, Cofetăria La Crème, La Casa, Exclusiv Catering, Le Vertiable Macaron de Paris), cocktail bar (Mojto Bar), săli de nuntă (Grand Hotel Napoca, Splendor BallRoom, Hotel Royal Classic, Caruso Events, UBA Aparthotel, Hotel Restaurant Univers T, Noblesse Sala Evenimente), invitații de nuntă, mărturii, bijuterii (Zahav, Regal Lux, Jewellery by Mr. H), servicii foto-video (Hey photo, Mojobooth, Ionuț Fechete, Mihai Giurgiu, Artify Media, Lara Media Production, G&P Studio, BW PHOTOBOOTH), organizatori de nunți (First Event, Wedding Box, Cristina Colciar Event Planner, Perfect Wedding Cluj), DJ, formații, cabine foto.

Nu vor lipsi agențiile de călătorie (Holiday Club) care vă vor ajuta în planificarea lunii de miere și consultanții financiari (OTP Advisor), care vă pot oferi asistență în ceea ce privește gestionarea și direcționarea bugetului. Tot aici îi puteți întâlni și pe cei de la Wedding Box, care vă pun la dispoziție o platformă unde găsești cam toți furnizorii care te-ar interesa pentru ziua cea mare. Am povestit mai multe despre motivele pentru care cei de la Wedding Box merită atenția voastră în articolul de aici.

De ce să particip?
Nu credem că se pune problema să mai aveți astfel de întrebări după tot ce v-am povestit. Ca o idee generală, în cadrul târgului vizitatorii vor avea posibilitatea de a cunoaște o gamă largă de furnizori pentru nuntă și vor avea prilejul de a afla ultimele tendințe în domeniu pentru. În doar o singură zi, maxim două, puteți bifa de pe lista de ”to do” o mulțime de aspecte. Da, e chiar atât de simplu pe cât pare.

Vă urăm multă inspirație în alegerile pe care le veți face zilele acestea la WeddFEST!

Credits Foto: Recordmedia Wedding

Tags: weddfest

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This