Articole

GIF post: Single on Valentine`s Day

Destul cu ideile de activități, cadouri, propuneri salvatoare last-minute. Trecem la lucruri mai serioase și punem jos câteva gânduri care s-ar putea să vă treacă prin cap anul acesta de Valentine`s Day în cazul în care marea zi v-a prins… știți voi… singuri.

1. Deschizi ochii, îți verifici conturile de socializare. A început isteria.

2. Cum ți se pare că arată toate fetele pe Instagram, etalându-și cadourile, planurile și make-up-ul făcut pentru această zi ”specială”:

3. Imediat îți propui să înlocuiești starea inițială cu un mindset pozitiv și, dintr-odată, te simți profund recunoscător. Slavă Domnului că ești singur/ă și păzit/ă de toată drama pe care o aduce o relație în viața ta.

4. Apare și primul obstacol în calea planului tău bine pus la punct – marea întrebare:

5. Al doilea obstacol: ieșitul în lume.

6. O oră mai târziu te lași pradă reducerilor și ofertelor pentru ”îndrăgostiți” și alegi calea cea mai ușoară – terapia prin calorii.

7. Până la ora aceasta deja trebuie să fi cedat nervos de vreo minim 2 ori și ți-ai plâns în toate grupurile de prieteni de milă. Mai rămâne un singur lucru de făcut: amenințările.

8. 3 secunde mai târziu revii la sentimente mai bune.

9. Ajuns din nou acasă, realizezi că, de fapt și de drept, tu ai pe cineva care îți oferă iubire necondiționată oricum, ar fi egoist din partea ta să primești mai multă decât ceilalți oameni.

10. Și într-un final… îți amintești că ești un om unic, deosebit, amuzant, înalt și suplu, deștept și că nimeni nu te merită oricum.

Happy Valentine`s Day everybody!

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC