Last minute Valentine`s Day

Home $ Articole $ Last minute Valentine`s Day

by | Feb 14, 2018 | Articole

Dragilor, dacă ați ajuns să deschideți articolul acesta, încep prin a vă spune să nu vă panicați, mai aveți timp să ieșiți cu basma curată pe ziua de azi. Chiar dacă, sincer, nu aveți nicio scuză, pentru că noi tot tastăm de câteva zile pe subiect – cum să petreci Valentine`s Day în Cluj anul acesta, idei de cadouri, câteva alternative non-cheesy pentru cei care sunt alergici la romantism, chiar aveați de unde alegeți.

Revenind, avem soluții. Ca de obicei. Doar alegeți situația în care vă regăsiți și veți ști care e cadoul potrivit pentru voi. Știu că e destul de greu să vă concentrați azi domnilor, mai ales când joacă Real Madrid cu Paris Saint-Germain, dar nu-i ca și cum o să egaleze ceva înfrângerea de anul trecut al PSG-ului în fața Barcelonei.

Partenerul / partenera e mereu obosit / obosită. Ar vrea să faceți ceva astăzi, o să se supere dacă nu faceți, însă visează ca toate activitățile să implice minimul de efort. Pentru voi există Boozy Delivery. Nu serios, de asta au pus francezii Alan și Yoan bazele acestei afaceri – pentru ca cei mai comozi dintre noi să aibă parte de băutură la ei acasă, singurul deranj constând în plasarea unei comenzi pe site. Puteți comanda o sticlă de vin sau de șampanie, sau… și mai bine: aruncați o privire pe articolul acesta, în care prezentăm 5 cocktail-uri simple pe care pe puteți face acasă și doar adăugați în coș ce vă lipsește. Should be fun!

Sunteți împreună cu un dependent / dependentă. De dulce. Și când zic asta nu mă refer la vorbe siropoase și gesturi care te fac să spui un ”awwww” prelung, ci la faptul că jumătatea voastră nu se joacă atunci când vine vorba de ciocolată, mascarpone, cheesecake-uri și tot ce intră în categoria bomboane, prăjituri, desert. Pentru cei care s-au regăsit aici, avem o rezolvare simplă, dar extrem de eficientă: intrați pe HipMenu, alegeți categoria ”cheesecake”, ”ciocolată” sau ”clătite” și alegeți vreo 3 feluri de bucurie. Să fiți siguri că impresionați.

Relația voastră a ajuns la nivelul în care simpla prezență a celuilalt vă face ziua mai frumoasă și nu aveți nevoie de cadouri costisitoare sau să vă scrie pe cer că vă iubește. Sunteți norocoși dacă v-ați oprit asupra acestui paragraf, și nu pentru că veți fi scutiți astăzi de o cheltuială, ci pentru că v-ați găsit, cel mai probabil, sufletul pereche. Pentru voi propunem felicitările de la Daisler, mai ales că noua lor colecție – Iubește, smulge un zâmbet și de pe chipul celui mai grumpy om. Nu vă faceți griji pentru textul din interior și nu porniți la drum cu ideea ”nu voi ști ce să-i scriu”. Va aprecia orice combinație de cuvinte. Atâta timp cât nu-i spuneți că vreți să vă despărțiți sau plecați din țară pe o perioadă nedeterminată.

Sunteți împreună cu o romantică incurabilă, a daydreamer, o persoană căreia îi strălucesc ochii de fiecare dată când vede ceva frumos. Oh well, știți cu ce nu veți da greș absolut niciodată cu fetele acestea? Cu un buchet de flori, oricare, numai tradafiri roșii să nu fie. Orhidee, crini, frezii, lalele, iriși, orice would do, doar uitați de banalii trandafiri, care nici în poze nu mai arată atât de bine cum arătau odată. Știu că sunt simbol al dragostei, maybe it`s just me, dar cred că sunt și un simbol al faptului că nu-ți știe floarea preferată. Care n-are cum să fie trandafirul!

via GIPHY

Prietena / prietenul trăiește după deviza: ”if flying was cheaper, you would never see me again” și urmărește promoțiile la zbor mai ceva ca reducerile din mall, are profilul de Facebook și Instagram plin cu fotografii din vacanțe și practic… viața i se învârte în jurul următoarei călătorii. Nu va fi ușor să o / îl convingeți de iubirea voastră astăzi dacă nu vă prezentați cu bilete surpriză în locația despre care vorbește de câteva luni că vrea să ajungă. Fiți pregătiți să scoateți mai mulți bani din buzunar, dar în același timp… se compară ceva pe lumea asta cu zâmbetul și fericirea persoanei iubite? PS: Cei de la Blue Air tocmai au introdus zboruri directe Cluj – Nisa. Iar în cazul în care bugetul nu vă permite, de ce nu planificați o escapadă romantică în weekend undeva în apropierea Clujului, pentru ski sau să luați lecții de snowboarding, în caz că încă nu știți?

via GIPHY

Din toată inima noastră: nu o dați în bară, vă rugăm. Have fun!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!