Peste 70 de sesiuni organizate în 10 track-uri paralele, în cadrul Codecamp

Home $ Știri Cluj $ Peste 70 de sesiuni organizate în 10 track-uri paralele, în cadrul Codecamp

by | Feb 27, 2018 | Știri Cluj

Peste 70 de sesiuni organizate în 10 track-uri paralele, susținute de speakeri români și internaționali și acces gratuit pentru participanți, în cadrul Codecamp Cluj

Sâmbătă, 17 martie, la Grand Hotel Italia va avea loc a 5-a editie Codecamp Cluj, una din cele mai mari conferințe IT din România, unde sunt asteptați peste 1000 de participanți – preponderent profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.

Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management & BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Dino Esposito, Jecelyn Yeen, Richard Warburton, Tony Kay, Vlad Zelinschi, Ciprian Jichici și Iulian Dogariu.

Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar inregistrarea se poate face aici.

Conferința este precedată de două zile de Masterclasses pe 15-16 martie, susținut de Richard Warburton: Reactive and Asynchronous Java.

Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România. După un parcus de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!