O nouă ediție JobShop® va avea loc în martie!

Home $ Știri Cluj $ O nouă ediție JobShop® va avea loc în martie!

by | Mar 3, 2018 | Știri Cluj

JobShop®, evenimentul național de carieră organizat de BEST Cluj-Napoca în parteneriat cu Universitatea Tehnică, a ajuns la cea de a 24-a ediție!

În perioada 12-16 martie, aceștia au pregătit o serie de activități dedicate dezvoltării profesionale, cu scopul de a facilita procesul de angajare pentru studenții aflați în căutarea unui loc de muncă.

Un prim pas către succes
Pentru a asigura studenților un start reușit în viața profesională, JobShop® va începe cu un workshop de CV-uri, unde specialiști în domeniul recrutărilor îi vor îndruma să își pregătească un CV conform cerințelor actuale. De asemenea, vor avea loc și simulări de interviuri, la care participanții vor descoperi cum decurge procesul de angajare, fiind astfel pregătiți pentru viitoarele aplicații.

Evenimentul va aduce la un loc numeroase companii din domeniul tehnic, aflate în căutare de personal tânăr și entuziast. În zilele de 13 și 14 martie, la Grand Hotel Napoca, reprezentanții acestora vor veni să prezinte ofertele existente, să răspundă întrebărilor participanților și să recruteze noi angajați, în cadrul zilelor de stand.

În plus, pentru a familiariza publicul cu activitatea desfășurată și cu mediul de lucru, vor avea loc prezentări de companii și vizite organizate la sediile acestora, la care cei interesați se pot înscrie online.

Îmbinând utilul cu plăcutul
Open Space Technology (OST) și Cariere de succes sunt cele două subevenimente din cadrul JobShop® 2018, care vor reuni studenți, reprezentanți ai companiilor participante și ai Universității Tehnice sub forma unor discuții libere, într-o atmosferă plăcută. OST propune o temă de actualitate ce vizează progresul tehnologiei, lansând dezbateri cu scopul îmbogățirii cunoștințelor participanților. Această ediție aduce în discuție ”Artificial Intelligence”, subiect aflat în centrul atenției în mediul tehnic.

Persoane care s-au făcut remarcate din punct de vedere profesional în diverse domenii vor veni la Cariere de succes, pentru a împărtăși cu cei prezenți experiențe care i-au ajutat să progreseze. Participanții pot adresa întrebări, ale căror răspunsuri le vor oferi suport atunci când se vor confrunta la rândul lor cu situații asemănătoare.

Celor prezenți le-au fost pregătite, de asemenea, o serie de activități de recreere și concursuri la care se pot înscrie! Programul complet este disponibil aici .

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!