Am fost la prânz la Lunchbox Mărăști și am testat noutățile din meniu

Home $ Articole $ Am fost la prânz la Lunchbox Mărăști și am testat noutățile din meniu

by | Mar 5, 2018 | Articole

Astăzi v-am dat deja idei despre cum vă puteți petrece săptămâna în Cluj, despre modalități de a câștiga bani ca student, mai rămâne să abordăm un singur subiect – de mâncat, unde mai mâncăm? De curând ne-am trezit întrebându-ne exact treaba asta, mai exact joia trecută, când am văzut că se apropia hotărâtă ori prânzului, iar noi încă nu ne hotărâsem unde să mergem să ne reîncărcăm cu energia necesară pentru a duce la bun sfârșit task-urile pentru ziua respectivă.

Eram în Centru, la ClujHUB, căci doar v-am povestit că acolo ne-am mutat. Practic, eram aproape de orice. Doar că deja ni se făcuse destul de foame și afară era frig. Nu voiam să mergem deloc prin vreme neprietenoasă, deci căutam un loc cu parcare, de unde să putem păși din mașină direct în local. Așa am ajuns la Lunchbox Mărăști, știind că la ei mereu găsești mâncare proaspătă, supe sau ciorbe, feluri principale și deserturi. Și am nimerit foarte bine.

La ora 12 lumea abia lua pauză, așa că nu era nici foarte aglomerat, iar în fața noastră erau vreo 4 persoane la coadă. Plus că parcarea a fost gratis. Dar nu de asta am spus că am nimerit bine. Și nici datorită meniului zilei, care suna foarte delicios și avea un preț mai mult decât decent (16 lei), ci pentru că, stând la coadă, am descoperit altceva: aveau și burgeri, pizza și paste, pe care le gătesc pe loc, la cerere. Bineînțeles că am vrut imediat să testăm noutățile, așa că am comandat o porție de paste quatro formaggi și un burger care a venit exact așa cum ne place, însoțit de cartofi prăjiți și sos. A durat aproximativ 10 minute până când gadget-ul primit a început să vibreze pe masă, anunțându-ne că mâncarea era gata.

Foamea a fost potolită, căci doamnele de la bucătărie nu s-au jucat cu dimensiunea porțiilor și știu care e necesarul pentru ca oamenii să declare că s-au săturat. Mai există un beneficiu pe care nu putem să nu-l menționăm și ar fi de interes în special pentru cei care lucrează în zonă și merg în fiecare zi aici pentru a servi prânzul. Puteți să vă faceți un card de fidelitate, cu care beneficiați de o reducere de până la 15%, și care pot fi folosite în toată rețeaua Lunchbox. Iar 15% înseamnă ceva atunci când servești masa în oraș în fiecare zi. Și cam asta facem, pentru că, așa cum e și normal, în timpul a 8 ore de muncă, ți se face atât de foame câteodată, încât nu mai poți gândi decât cuvinte precum ”pizza”, ”burgeri”, ”paste”.

Apropo de aceste preparate, în luna martie aveți 20% reducere la ele dacă mergeți la Lunchbox Mărăști. Comanda noastră a avut valoarea de 42 lei după aplicarea discount-ului.

Ce faci dacă pur și simplu ți-e foame și vrei să te bucuri de o masă delicioasă? Dacă lucrezi sau ești în trecere prin Mărăști, e simplu – mergi la Lunchbox Mărăști. Dacă nu, faci cumva să ajungi. Îi găsești pe b-dul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130, în curtea comună cu CTP-ul. Și nu uitați că puteți comanda de la ei oricând vi se face poftă.

Ce ziceți, v-am convins să mergeți mâine la prânz la Lunchbox?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!