A început JobShop® 2018!

Home $ Știri Cluj $ A început JobShop® 2018!

by | Mar 14, 2018 | Știri Cluj

În perioada 12-16 martie se desfășoară a 24-a ediție a evenimentului național de carieră, JobShop®. Organizația studențească BEST Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică, pregătesc anual o serie de activități care au rolul de a facilita startul studenților în viața profesională.

O primă impresie impecabilă

Studenții au ocazia de a participa la două workshop-uri de CV-uri, susținute de specialiștii de la Toastmasters (12 martie) și reprezentanții Bosch (14 martie), unde vor învăța să își pregătească viitoarele aplicații, conform cerințelor actuale.
De asemenea, cei de la Bosch au pregătit o simulare de interviu, care va avea loc marți, cu scopul de a familiariza studenții cu procesul de recrutare.

Față în față cu angajatorii

Zilele de stand se vor desfășura în zilele de 13 și 14 martie, la Grand Hotel Napoca, în intervalul orar 10:00-17:00.
În cadrul acestora, reprezentanții companiilor le vor oferi celor interesați informații în legătură cu ofertele de muncă existente și cerințele actuale. Tot acolo, studenții vor avea posibilitatea de a se înscrie la interviurile de angajare, prin depunerea CV-ului.
Cei care vor să afle mai multe despre specificul companiilor și mediul de lucru vor avea ocazia de a lua parte la activitățile pregătite de acestea.
În data de 14 martie, reprezentanții Betfair vor susține o prezentare a companiei, la Grand Hotel Napoca. De asemenea, vor fi organizate vizite la sediile ARRK (15 martie), Luminos Labs (15 martie) și Accenture (16 martie).

Un plus de inspirație

Cariere de Succes este evenimentul din cadrul JobShop® unde personalități cu realizări importante în domeniul lor de activitate vor veni să vorbească despre factorii care le-au influențat evoluția în viața profesională.
La această ediție, participanții vor avea ocazia să îi asculte pe Alexandru Raul Gherman (muzician), Bogdan Rădulescu (actor, trainer & consultant, fondator EPIC SHOW), Roxana Rugină (CEO & Fondator Simplon și Cluj-Makers, organizator Innovation Labs Cluj și Start-up Weekend), Mircea Vadan (președinte Cluj Startups. partener Activize, organizator Start-up Weekend) și Voicu Oprean (CEO & Fondator AROBS).
Evenimentul va avea loc miercuri, 14 martie, începând cu ora 18:00, la Grand Hotel Napoca.

Schimburi de idei

Open Space Technology reunește studenți, profesori ai Universității Tehnice și reprezentanți ai companiilor, în cadrul unor discuții pe tema ”Artificial Intelligence”. Participanții vor avea ocazia de a schimba idei și de a-și îmbogăți cunoștințele legate de acest subiect.
Evenimentul va avea loc joi, 15 martie, începând cu ora 19:00, la etajul 13 al Turnului BRD.

Programul detaliat este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!