5 mâncăruri ca la mama acasă pe care le poți comanda prin #homedelivery

Home $ Articole $ 5 mâncăruri ca la mama acasă pe care le poți comanda prin #homedelivery

by | Mar 15, 2018 | Articole, Home Delivery

Să fii departe de casă nu-i treabă simplă, mai ales atunci când ți se face dor de gustul mâncării cu care ai copilărit. Trebuie să recunoaștem, oricât vom umbla prin lumea asta, nu vom găsi nicăieri mâncare mai bună ca cea gătită de mama. Pentru zilele în care nu simțim nevoia să ieșim din casă și nici nu avem pe cineva care să ne cheme la masă sau care să ne aștepte cu totul gata pregătit, putem apela cu încredere la opțiunea home delivery.

Mai jos îți propun 5 mâncăruri pe care le poți comanda acasă atunci când vrei să îți aduci aminte de savoarea bucatelor gătite de mama ta.

Ciorbă de perișoare

Cei de la Grande ne-au convins deja că sunt niște maeștrii atunci când vine vorba de pizza, însă bunătățile pe care le au în meniu nu se limitează doar la bucătăria italiană. Spre exemplu, dacă ți se face dor de mâncarea de acasă și te tentează o ciorbă gustoasă, trebuie neapărat să o încerci pe cea de perișoare. Te va costa 11.99 lei și o poți comanda de aici.

Ciorbă rădăuțeană

Am recomandat Livada în majoritatea articolelor dedicate mâncării și o vom face și de acum înainte. De ce? Nimic mai simplu: mâncarea e o adevărată încântare. Dacă ești venit din Bucovina sau Moldova, ai un motiv în plus pentru care să comanzi de la acest restaurant. Ciorba rădăuțeană, gătită după o rețetă tradițională, te va duce cu gândul înapoi acasă, deși te afli în inima Ardealului. O găsești aici la prețul de 18 lei.

Papanași

Lunchbox este una dintre opțiunile mele preferate atunci când îmi e poftă să mănânc rapid preparate calde ce îmi amintesc de casă. Fie că e vorba de o supă, sau de un fel principal, sunt mulțumită de porții și de gustul mâncării. Pentru zilele în care îmi doresc și ceva dulce, desertul de papanași prăjiți cu gem și smântână sunt finalul parfumat al unei mese copioase. Îi poți comanda și tu de aici, iar prețul lor variază în funcție de câte bucăți alegi.

Salată de vinete

Mereu am considerat-o pe mama a fi o expertă în a prepara salata de vinete. Din păcate, de când am plecat de acasă, nu mă pot bucura oricând doresc de această gustărică delicioasă. Dacă te afli și tu în această situație, am găsit o rezolvare: să comandăm de la Hugo. Salata de vinete pe care ei o oferă în meniu este varianta îmbunătățită a celei de acasă, deoarece vine cu roșii cherry și focaccia. Costă 13 lei și poate fi găsită aici.

Clătite cu brânză/gem

Ai pățit vreodată să te întâlnești cu prietenii și să vă pierdeți în povești despre ce făceați voi atunci când erați copii? În acest caz, discuțiile despre amintirile din copilărie merg cel mai bine cu un desert care să vă aducă aminte de locurile în care ați crescut. Ce spuneți să comandați clătite pufoase care se topesc în gură? La Pancake House găsiți mai multe sortimente, însă dacă vreți să mergeți pe ideea ca la mama acasă, vă recomand clătitele cu telemea și smântână sau clătitele cu gem. Le puteți comanda de pe Hipmenu.

Care este mâncarea preferată pe care mama ta o gătește și de unde o comanzi în Cluj când ți se face dor de casă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!