Bucătăria asiatică: 5 recomandări de #homedelivery în Cluj

Home $ Articole $ Bucătăria asiatică: 5 recomandări de #homedelivery în Cluj

by | Mar 19, 2018 | Articole, Home Delivery

E bună, e sănătoasă, îți oferă energie și te face să te lingi pe buze. Vorbim de bucătăria asiatică, evident. Odată degustată te îndrăgostești iremediabil de ea. Ca să nu mai vorbim de beneficiile pe care le are asupra sănătății. Femeile asiatice sunt renumite pentru aspectul lor tânăr chiar și odată cu înaintarea în vârstă. Eu deja îmi imaginez fântâna tinereții ca fiind plină de sos de soia. Lăsând gluma la o parte și trecând la treburi serioase (și delicioase), mâncarea asiatică e un răsfăț datorită ingredientelor atât de diferite față de cele utilizate în Europa. Și pentru a ne asigura că vă bucurați de o experiență completă a gastronomiei orientale, venim cu 5 recomandări de home delivery.

Little Hanoi
Când aud Asia, primul lucru la care mă gândesc e o explozie de gusturi, arome și texturi. La Little Hanoi ai șansa să testezi zeci de preparate care urmăresc în detaliu rețetele tradiționale și vin să îți impresioneze papilele gustative. Toate opțiunile din meniu s-ar putea să îți facă insistent cu ochiul, iar decizia va fi în acest fel îngreunată. Cu toate acestea, trebuie neapărat să testezi o porție de Phad thai, unde celebrele paste de orez se împletesc legumele, puiul, vita, creveții sau rața. Bineînțeles, există și numeroase opțiuni vegetariene pentru toate gusturile. Pentru ca meniul să fie complet, nu te poți ridica de la masă în lipsa unui desert. Aici ai de ales între ananasul la grătar cu sos de caramel, banana prăjită cu ciocolată sau miere sau budinca de tapioca pentru un prânz cu adevărat copios. Comandă online sau la 0766 598 888.

bucătăria asiatică little hanoi

Grande
Tikka Masala e primul preparat indian pe care l-am încercat și pe care îl recomand oricând. Nu degeaba v-am mai spus despre mâncarea celor de la Grande. Și de data asta ne îndeplinesc poftele, căci în meniul lor e inclus și Veggie Tikka Masala, ce are ca ingrediente năut, sos tikka masala și orez, fiind un preparat și pe placul vegetarienilor. Dar, sincer, nici nu ai nevoie de carne când guști sosul tikka masala. Puteți să vă satisfaceți pofta aici, la prețul de 22,99 lei, iar dacă mai adăugați ceva la comandă puteți beneficia și de transportul gratuit, care se aplică pentru comenzi de peste 35 de lei. Eu mă gândesc la un desert, poate Panna cota cu Oreo. Sau Matcha Tiramisu, dacă tot ziceam de opțiuni penru vegani.

Spice’n Sticks
Pe lângă sushi, Japonia este recunoscută pentru deliciosul ramen, adică supa ce conține atât tăieței, cât și carne, ou fiert și legume. Acest preparat poate fi o alternativă pentru supă + felul doi, fiind foarte hrănitor și sățios. Dacă vrei să te bucuri de un ramen delicios de pui sau porc la tine acasă, te poți baza pe Spice’n Sticks. Bine, asta a fost doar o timidă introducere, căci la băieții aceștia nu-i aproape nimic din bucătăria asiatică ce nu găsiți: poke-uri cu ce vreți voi, supă gyoza, mandu și miso, sushi, noodles, curry, orez prăjit în diverse combinații, spring rolls, tartat, vă zic… chiar orice vă poftește inima, nu au limite culinare teritoriale când vine vorba să ne plimbe prin Asia. Poți să comanzi chiar acum de aici.

Indigo
Ne întoarcem la savoarea din India și pașim într-un restaurant axat pe aceste preparate, adică Indigo. Și meniul lor este unul variat, incluzând supe, curry, carne marinată, deserturi… ce mai, o fuziune de arome. Ca să nu stai nehotărât minute în șir, pentru că îți fac cu ochiul mai multe preparate, îți recomandăm un mix cu care să te răsfeți. Mai exact, un meniu Thali – 1400gr, pentru două persoane. Conține 11 preparate și reprezintă experiența indiană completă. Prețul lui ar fi de 10 lei, dar nu uitați că îl împărțiți și pe acesta la doi. Poți comanda aceste delicatese prin foodpanda sau TAZZ by emag.

Restaurant Shanghai
În cazul în care papilele tale gustative doresc să încerce ceva nou, poți apela oricând la Restaurant Shanghai. Fiind specializați pe mâncare chinezească, îți oferă diverse combinații de arome, de la supe, la preparate cu orez sau tăieței. Îți recomandăm să încerci… practic tot ce îți iese în cale. Nouă ne place mult rața în sos chilli, însoțită de orez. Preparatul are prețul de 48 de lei și îl poți comanda de aici.  Livrarea va fi gratuită dacă depășește valoare minimă, adică suma de 40 de lei.

Care e mâncarea ta preferată din bucătăria asiatică și de unde obișnuiești să o comanzi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!