Intră în echipa Jazz in the Park! Au început înscrierile pentru voluntarii ediției din 2018

Home $ Știri Cluj $ Intră în echipa Jazz in the Park! Au început înscrierile pentru voluntarii ediției din 2018

by | Mar 20, 2018 | Știri Cluj

Persoanele care vor să se implice în organizarea celui mai mare festival de jazz din România se pot înscrie ca voluntar pentru ediția Jazz in the Park din acest an. Ediția a șasea a festivalului va avea loc în 21 iunie-1 iulie la Cluj-Napoca, iar înscrierile sunt deschise online până în 1 aprilie.

Organizatorii festivalului caută peste 300 de oameni implicați pentru departamentele de producție, comunicare, guest, promovare, protocol, administrativ, vendori și pentru echipa Fondului Jazz in the Park.

Se pot înscrie persoane cu reședința în țară și străinătate cu vârsta minimă de 16 ani, dornice să contribuie la organizarea festivalului. Experiența nu e un criteriu eliminatoriu.

Ce spun voluntarii Jazz in the Park despre experiența de festival
La edițiile anterioare ale festivalului, voluntarii au apreciat deschiderea echipei și atmosfera plăcută, faptul că au învățat lucruri practice, utile pentru viitorul lor și că au reușit să se distreze și să-și facă noi prieteni, totul în timp ce dădeau o mână de ajutor la organizarea festivalului.

Voluntariatul la Jazz in the Park le oferă doritorilor șansa să afle în mod concret cum se organizează un eveniment de mare amploare, să învețe și să pună în aplicare informații noi, să cunoască artiștii și echipa festivalului dar și să interacționeze cu ceilalți voluntari.

Anul acesta, Jazz in the Park va avea loc la Cluj în perioada 21 iunie-1 iulie. Vor fi 11 zile de concerte, reprezentații artistice și evenimente culturale în parc, în săli și în stradă.

Gala de deschidere a festivalului va fi marcată de concertul legendei Juan de Maros Afro-Cuban All Stars. Va urma apoi Concursul Internațional Jazz in the Park, în locul deja cunoscut de pe Malul Someșului. Festivalul va fi completat de concerte în stradă, în curtea Muzeului de Artă și în Parcul Central. Printre primele numele anunțate se numără Fanfare Ciocârlia, Moonlight Breakfast, JazzyBIT, A-C Leonte și Antal Gabor Trio. Alte formații vor fi anunțate curând.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!