Stiri

CNSC ediția a XV-a – Botvertising

PRIME România dă startul înscrierilor pentru cea de-a XV-a ediție a Congresului Național al Studenților la Comunicare (CNSC). Tema de anul acesta este Botvertising, iar evenimentul va avea loc în perioada 19-20 aprilie 2018, la Institutul Bancar Român (Strada Negru Vodă 3).

Congresul este alcătuit dintr-o serie de conferințe care au ca scop prezentarea unor informații esențiale despre Botvertising. Conferințele vor fi completate de studii de caz menite să exemplifice strategiile construite și implementate de branduri și companii. Workshopurile tematice constituie o altă componentă importantă a evenimentului. Acestea îi vor ajuta pe participanți să pună în aplicare conceptele teoretice abordate în timpul conferințelor.

Botvertising reprezintă fuziunea dintre Chatbots și Advertising. Chatbots reprezintă o tehnologie avansată care permite oamenilor să mențină o conversație cu o entitate digitală. Aceștia sunt de două feluri: chatbots cu mesaje predefinite care funcționează doar asupra unor comenzi limitate și chatbots care au la bază inteligența artificială și sunt capabili de a susține conversații cât mai elaborate și chiar să își dezvolte propriul limbaj și bagaj de cunoștințe.

Prima conferință, Botvertising 101, va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 10:00 și va debuta cu prezentarea conceptului. În cadrul acestei conferințe participanții au oportunitatea de a afla cum se delimitează o entitate digitală de un robot propriu-zis și de asemenea, vor fi prezentați factorii care au dus la apariția chatboților, dar și modul în care au evoluat aceștia.

Prima zi va continua cu Botbusters!, conferință ce se va desfășura începând cu ora 13:15 și va sublinia importanța chatboților în Social Media, Marketing și Advertising, va aduce în discuție brandurile și noile experiențe oferite consumatorilor și totodata, va reliefa avantajele și dezavantajele unui chatbot și va prezenta evoluția chatboților în spațiul românesc.

Cea de-a doua zi, 20 aprilie, va începe la ora 10:00 cu Me vs Mr. Bot, conferință prin intermediul căreia vor fi analizate problemele etice, sociale și morale din jurul inteligenței artificiale.
Posibilitatea existenței unei empatii digitale, transformarea unui chatbot în asistent personal cu “normă întreagă”, dar și atingerea unei creativități automatizate sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul acestei conferințe.

CNSC-ul va încheia anul acesta cu Digital Bots: From Fantasy to the Future. Cea de-a patra conferință va surprinde modul în care poate fi utilizată inteligența artificială în domeniul bancar și importanța introducerii chatboților în banking advertising. De asemenea, vor fi ilustrate și dezbătute subiecte precum: bătălia brandurilor în domeniul tehnologiei și (r)evoluția chatbots.

Pe parcursul celor două zile de Congres, începând cu ora 16:00, vor avea loc workshopuri simultane susținute de către agenții de publicitate și companii. Workshopurile reprezintă un element fundamental al CNSC-ului, oferind participanților șansa de a lua parte la crearea unor campanii sub îndrumarea atentă a specialiștilor din domeniu.

Înscrierile la eveniment se realizează pe site-ul oficial, la secțiunea Ia-ți bilet, sau la adresa de mail [email protected]

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC