Cum mă relaxez la final de săptămână la Gett’s Color Bar Platinia

Home $ Articole $ Cum mă relaxez la final de săptămână la Gett’s Color Bar Platinia

by | Mar 26, 2018 | Articole

Probabil nu sunt singura care are un program haotic. Fuga la și de la cursuri, slalomul continuu printre task-urile de la job, mersul la sală, întreținerea unei minime vieți sociale și a legăturilor cu prietenii, prezența la evenimente diverse (fie că simt nevoia de câteva ore de dans sau îmi caut liniștea într-o sală de teatru), toate se adună, ceasul ticăie, timpul trece, iar la final mai rămân doar câteva ore de somn. Din care ne trezim mai mult sau mai puțin odihniți, dar stresați cu siguranță. Stresați că am pierdut timpul petrecut cu noi undeva pe drumul vieții, frustrați că ajungem să facem de toate, dar parcă numai de o singură persoană nu mai avem vreme niciodată.

Din proprie experiență, vă pot garanta că o perioadă veți face față stilului acesta agitat, iar zilele vor trece în continuare nestingherite. Până când, pe anumite planuri, veți resimți schimbări negative, iar faptul că ați uitat de voi și să mai respirați își va pune amprenta cu siguranță la un anumit nivel. Acest lucru poate fi evitat prin rezervarea câtorva momente, mai mici sau mai mari, pe care să vi le dedicați vouă, în care să să relaxați, să vă răsfățați și să vă umpleți din nou cu energie pentru a o lua de la capăt. Eu am o regulă sfântă: oricât de nebună mi-ar fi fost săptămâna, în weekend mă detașez de toate și îmi aloc câteva ore pentru a practica un sport, pentru o plimbare în natură sau… varianta cea mai relaxantă și care necesită minim efort din partea mea – o vizită la Gett’s Color Bar Platinia.

Exact așa am făcut și weekend-ul acesta. Vineri, când toată lumea își încheia programul și se îndreptau grăbiți spre case pentru câteva ore de somn înainte de un party, eu am pornit hotărâtă spre Platinia Shopping Center. Mă simțeam încordată, mă durea tot spatele, dar norocul meu e că știam exact care e remediul pentru starea aceea: un masaj de relaxare. Și nu făcut de oricine, ci de mâinile Loredanei, de la Gett’s. Vă zic sincer, fata asta vă poate scăpa de orice dureri aveți și vă trimite acasă cu un zâmbet la fel de mare pe buze ca cel pe care ea însăși în poartă mereu.

Cum vă spuneam, am mers pentru un masaj de relaxare, voiam doar să îmi pun toate gândurile pe pauză, să ascult muzica chill din camera în care eram, să mă las învăluită de mirosul de mentă și rozmarin, și să plutesc pe un norișor fără griji. Inevitabil, când s-a ajuns în zona spatelui și am scos listuța de probleme pe care le am din cauza poziției în care lucrez și timpului îndelungat pe care îl petrec pe scaun, s-a trecut la masaj terapeutic, care este efectuat mult mai în profunzime și se au în vedere și contracturile și tensiunile musculare, practic sunt masate cu mai multă grijă părțile problematice. Și așa, de la o sesiune de 50 de minute, s-a ajuns la una de 75, și asta pentru că am avut o contractură extrem de bine întreținută de stres și care a luptat cu Loredana eroic. A pierdut, n-avea nicio șansă în fața ei, iar la final, odată cu dispariția durerii, știu doar că am exclamat: ”E un miracol, m-am vindecat.” Așa pățești când nu îți faci timp mai des pentru tine, ajungi să crezi că relaxarea e un dar picat din cer.

Pe lângă aceste două tipuri de masaj, aici mai puteți beneficia și de masaj anticelulitic sau limfatic, unde se aplică presiune pe ganglioni, acesta din urmă fiind recomandat în cazurile în care se urmărește detoxifierea, eliminarea apei din organism, slăbire etc.

A urmat o vizită la măsuța de la manichiură, căci știm cu toții ce efect poate avea o culoare nouă pe unghii pentru starea de spirit a reprezentantelor genului feminin. De data aceasta mi le-a făcut Ramona, și am optat pentru mult pomenita nuanță de care ne povestise Fica când am vorbit cu ea – Natural Beauty 04. Își merită cuvintele de laudă, e un nude superb, cumva paradoxal: deși pare o culoare abia perceptibilă, sare în ochi destul de ușor. La ultima mea vizită am optat pentru ceva mai îndrăzneț, iar Anita s-a jucat pe unghiile mele și a făcut și un model, timp în care eu nici nu am respirat, de emoție să nu greșească ceva. Nu cred că greșește vreodată, desena cu o lejeritate demnă de invidiat. (PS: N-am eu nicio șansă ca model de mâini, dar am avut o tentativă.)

 

Duminică am fost matinală, la ora 10 intram pe ușa de la Gett’s pentru un tratament facial, imperativ necesar pentru o doamnă sau domnișoară măcar o dată pe lună. Ei lucrează cu Skeyndor, o marcă spaniolă, ce are o vechime de 50 de ani și include o gamă de produse destinate absolut tuturor nevoilor tenului. Mie mi s-a făcut un tratament de curățare, iar în timpul acesta am povestit de toate cu Mihaela, despre cum să întreținem frumusețea și sănătatea tenului prin acțiunile pe care le facem zi de zi, despre cum ne demachiem, despre necesitățile fiecărui tip de ten, de toate.

Dar să vă povestesc câteva etape, pentru a înțelege, pe scurt, cum a decurs tratamentul. După ce fața a fost curățată cu un demachiat pe bază de mușețel și aplicată o loțiune tonică, pentru că eu am un ten sensibil mi-a fost aplicat manual un gomaj pentru destuparea porilor și înlăturarea celulelor moarte de la suprafață. Și ca la oricare moment de răsfăț, masajul facial nu a fost lipsit, iar eu m-am bucurat de fiecare secundă. Toate acțiunile care au urmat au avut ca scop deschiderea porilor, pentru a-l pregăti pentru extracție. De îndată ce partea care se anunța cea mai dureroasă a trecut, nici n-am avut timp să mă dezmeticesc, și m-am trezit cu o mască cremoasă, reglatoare de sebum, care anunța că tratamentul se apropie de final. Ca să vă faceți o idee, toată ”operațiunea” a durat în jur de 70 de minute. Cât timp am așteptat ca masca să își facă efectul, mi-a fost aplicat un scrub la mâini, și iar am ajuns la partea mea preferată – masaj!

La Gett’s Color Bar puteți beneficia de tratamente specifice fiecărui tip de ten, cu celule stem din măr, extrem de nutritive, cu vitamina C, cu fiole de colagen, elastină, acid hialuronic, toate pentru a hrăni pielea în profunzime. Vă garantez că veți ieși mult mai fericite de acolo, momentele acestea pe care ni le oferim noi, nouă, au o putere incredibilă de a ne schimba starea și ziua.

Voi cum vă relaxați la final de săptămână? V-ar tenta o doză de răsfăț la Gett’s Color Bar Platinia?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!