Unde să ieși în Cluj în a doua zi de Paște

Home $ Articole $ Unde să ieși în Cluj în a doua zi de Paște

by | Apr 6, 2018 | Articole

Bun, am intrat în etapa ultimelor pregătiri pentru sărbători. Știm clar că acestea sunt dedicate întotdeauna familiei și se petrec cu cei dragi, așa că e clar ce veți face în prima zi de Paște. Apropo, dacă sunteți în căutare de ceva diferit de veșnica masă așezată în mijlocul locuinței, aici vă propuneam ieri câteva idei care să vă scoată din casă vacanța aceasta. Revenind la ale noastre sărbători, mai este o întrebare foarte importantă care rămâne – ”Dar a doua zi de Paște ce fac?” Vor începe să se deschidă localurile, orașul va prinde din nou viață, eu zic să profitați de ziua liberă și să #ieșiți din casă.

Haideți să vedem ce opțiuni aveți:

Prima și cea care mă încântă pe mine cel mai mult ar fi o vizită La Mesteceni. Sper că nu mai există nimeni care să-și fi pus în gând întrebările – ”Deja se merge la piscină? / Vrei să dormim acolo?”, și știe toată lumea că un motiv întemeiat pentru care trebuie să le treceți pragul este restaurantul. Dar să le luăm pe rând. O plimbare până La Mesteceni vă va scoate din peisajul orașului de care poate deja v-ați săturat, faceți doar aproximativ 15 minute până acolo, drumul este foarte bun și aveți parcare (spuneți-mi mie unde găsiți locuri de parcare în Clujul acesta), și chiar în data de 9 lansează noul meniu, de primăvară-vară. Despre asta vă povestim mai multe tot azi, într-un alt articol, doar aveți puțină răbdare. PS: În 7-8 aprilie, La Mesteceni va fi închis. Asta în caz că v-ar fi tentat să mergeți imediat.

O altă idee ar fi să te bucuri de un moment pe care probabil deja îl aștepți de câteva luni bune: câteva ore petrecute pe terasa de la Livada, alături de o limonadă rece și desertul tău preferat. Luni se anunță 23 de grade, așa că nimic nu vă poate strica acest plan. Poate doar simplul fapt că nu vă puteți decide… care este desertul vostru preferat! Aici aveți de ales între lapte de pasăre, tiramisu, cremeș cu midgale crocante, cheesecake de ciocolată cu dulceață de vișine și celebri papanași Livada. Parcă alt gust au toate când le savurăm în bătaie soarelui, așa-i?

A post shared by LIVADA (@livadacluj) on

Sau… te poți trezi de dimineață și să ajungi într-unul din restaurantele Marty, unde tocmai s-au introdus 12 motive delicioase ca tu să te ridici din pat mai fericit, mai exact, un meniu pentru micul-dejun. Vedetele sunt ouăle free range, de la găini cu acces la aer liber și vegetație, hrănite în tihnă cu furaje. Ouă nestresate. Iar voi puteți opta pentru Poached eggs, kale & biscuit sau Eggs Benedict. Biscuit? Yes, american biscuit. Din aluat fraged, proaspăt, home-made în bucătăriile Marty în fiecare dimineață. Îl găsiți în preparate precum Egg and cheese biscuit sau Big Country Breakfast. Sau poate doriți ceva mai light – Matcha Smoothie Bowl sau Greek Forest Smoothie Bowl. PS: Don`t forget they also have coffee there.

Și cel mai fain e că în sfârșit poți scoate hamacul din praful din debara / balcon / pod / whatever și să ieși cu el… la agățat. Hamacul să-l agățați. În copaci. Sper să fie clar pentru toată lumea. În Cluj și prin apropiere găsești destule spații verzi pe care să le colorezi cu atmosferă de vacanță și la care poate nu te-ai gândit încă, dar noi le-am adunat mai demult pentru tine în articolul de aici. Dacă încă nu ai un hamac, serios să primăvara aste e musai să cumperi unul.

Seara puteți opta pentru un film, pentru că Cinema City va fi deschis. Aici aveți programul, cu variante pentru toate gusturile și categoriile de vârstă. Alegeți o comedie dacă tot e sărbătoare.

Voi ce planuri aveți pentru cea de-a doua zi de Paște?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!