5 motive să mergi la prima petrecere Sunsets

Home $ Articole $ 5 motive să mergi la prima petrecere Sunsets

by | Apr 13, 2018 | Articole, Recomandări

Nu degeabă vă tot batem noi apropouri să ne urmăriți pe Instagram, știm că mai mereu scăpăm câteva cuvinte acolo despre ce facem, pe unde suntem și ce planuri de viitor mai avem. Un fel de spoiler alert. Ieri, de exemplu, am lansat pe contul nostru un concurs cu invitații la Rooftop Sunsets – Utah Jazz, prima petrecere marca Sunsets Experience, ce va avea loc în data de 21 aprilie, Cluj Arena Rooftop, etajul 3. Fiind vorba un concept nou, ne-am dat seama că ați putea fi reticenți în a-i da o șansă chiar din prima și ați tinde să studiați diverse Insta-story-uri, eventual mergeți la următoarea adunare de-a lor.

Noi am zis că nu are sens să vă umpleți de regrete inutil, așa că am pus cap la cap 5 motive pentru care merită să mergeți la prima petrecere Sunsets.

1. Pentru experiența unei zile de relaxare cu muzică bună
Ideea proiectului a apărut în primăvara anului 2017 pentru că cei din spatele acestui concept au vrut să aducă pe piață un eveniment care să aibă loc atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, indoor, dar și outdoor. Ei își doreau să meargă la un party care să le ofere experiența unei zile de relaxare cu muzică bună, atmosferă energică, un eveniment la care să se disteze, dar și să poată socializa, să cunoască oameni noi. Practic, au simțit nevoia de altceva, de un loc unde poți merge la ora 17:00 să te vezi cu prietenii și să asculți muzică, să dansezi, să te bucuri de o bere sau un cocktail delicios, de un vibe prietenos, și asta fără să trebuiască să aștepți căderea nopții. Dar pentru că venirea întunericului e inevitabilă, au decis ca petrecerea să continue până în zori, făcând astfel posibilă și participarea celor care se ridică mai greu din pat într-o zi de weekend.

2. Pentru mix-ul de muzică ce variază de la eveniment la eveniment
Sunsets își propune să aducă un mix de stiluri muzicale, de la house și variații de house, la liquid dnb, muzică experimentală, și nu numai. Nu se dorește o nișare, ci formarea unei comunități care să guste câte un pic din toate. Muzica va fi diferită la fiecare eveniment de-al lor, iar pentru anul acesta au în minte organizarea a 4 ediții, a doua fiind deja bătută în cuie pe data de 19 mai, a se nota în calendare.

3. Pentru apusul superb de care vă puteți bucura
S-au gândit la apus (Sunsets), atât ca denumire, cât și ca simbol reprezentativ pentru ei, pentru că au simțit că acesta definește perfect trecerea de la o stare la alta, de la zi la noapte, de la un gen de muzică la altul, întocmai cum sunt gândite și evenimentele lor. Locațiile petrecerilor sunt alese astfel încât să ofere o priveliște deosebită asupra apusului sau să permită integrarea unui decor aparte, care să spună o poveste. Headliner-ul va fi mereu artistul care ne va purta de la zi la noapte, afară, pe terasă, cu apusul în spatele său, momentul desfășurându-se în toată splendoarea. Vă puteți închipui ce imagine! Și ce senzație!

4. Pentru că, din 14 ore cât durează evenimentul, sigur îți vei găsi cu ușurință partea ta preferată
După cum notam și mai sus, vorbim despre un eveniment ce începe outdoor, iar după lăsarea nopții se mută indoor, un eveniment ce ține 14 ore, pe care puteți să îl prindeți cap coada sau doar o parte. Dată fiind vremea frumoasă de afară, cu toții vom căuta motive să ieșim mai repede din casă, iar Sunsets ne oferă unul în plus. Pe timp de zi poate fi abordat și un stil de muzică diferit față de cel care va răsuna în urechile noastre în timpul nopții. Durata aceasta de 14 ore le permite organizatorilor libertatea de a se juca cu tot felul de elemente care contribuie la experiența finală, de a încerca lucruri noi și de-ai oferi participantului constant alte trăiri.

5. Pentru comunitatea căreia i te vei alătura
Sunsets va fi practic ”a traveling community” și nu se axează pe un număr exagerat de mare de persoane, ci mai degrabă pe acel sentiment de uniune și apartenență la grup, pe atmosfera în pas cu sezonul de primăvară-vară. Vei găsi acolo oameni ca tine, care se bucură de viață, dar care nu pot fi încadrați într-o stereotipie anume, care ascultă și house, french house, liquid drum and bass, funk, hip-hop, dar și muzică experimentală, care nu sunt limitați de niște bariere, care sunt deschiși să trăiască experiențe noi. Pe lângă muzica care va constitui fundalul ideal pentru crearea unor noi amintiri cu gașca, va exista și partea aceasta de fun & games, unde puteți sta chill, povestiți cu amicii, și vă mișcați pe ritmul muzicii doar când vă poftește sufletul.

Ce spuneți – v-am convins? Nu uitați de concursul nostru cu invitații de pe contul de Instagram și… ne vedem în 21 aprilie la Utah Jazz.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!