Câteva idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ Câteva idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Apr 23, 2018 | Articole

Nu știu alții cum s-au trezit, dar pe mine Monday hit me right in the face. O fi din cauza că nu am niciun chef de săptămâna asta și singurul lucru la care visez e weekendul. Să vină, să vină! Din păcate, mai avem câteva zile până acolo, și nu ni le putem petrece numărând scurgerea orelor, trebuie să ne umplem timpul cu ceva.

Haideți să vedem câteva idei care poate vă vor inspira săptămâna aceasta în Cluj.

Luni – nu te stresa. E cald afară, vara pare că-și intră ușor în drepturi, chiar dacă nu e nici măcar luna mai încă, chef de muncă nu prea este, dar na… nu-i tocmai un lucru nou treaba asta. Un lucru mai trebuie făcut ca să simți că într-adevăr că ai scăpat de amenințarea frigului: să scoți hamacul în parc, la agățat. Știu, am ai zis gluma asta și n-ați râs nici atunci. Eu deja m-am legănat în voie într-unul chiar weekend-ul acesta, când am fost la Vâlcele și am împădurit alături de voluntarii msg maraton Apuseni, dar despre asta vă povestesc tot astăzi, un pic mai târziu. Să nu uităm ideea principală, totuși: căutați hamacul și #ieșițidincasă. Și nu lăsați pe mâine ce puteți face astăzi, pentru că mâine se anunță puțină ploaie. Aici aveți o listă cu câteva locuri din Cluj unde puteți merge cu el.

A post shared by bordealeonard (@bordealeonard) on

Marți – relaxează-te. Știm că marțea e ziua când, de obicei, renunțam la atitudinea relaxată și ne apucam de treburi mai serioase, dar săptămâna aceasta… meh. I don`t feel like it. Pe la prânz, vă propunem să comandați un desert, acasă sau la birou, oriunde vă prinde pofta. Noi am adunat aici câteva în legătură cu care avem o vagă bănuială că nu le-ați încercat. Aruncați o privire și spuneți-ne dacă am avut sau nu dreptate. Seara, dacă tot se anunță ploaie, de ce să nu vă desfătați cu un prosecco? Eu am testat de curând serviciul de delivery pe timp de noapte al celor de la Bautura-online.ro, dar și două tipuri de prosecco care mi-au plăcut foarte mult. Recomand Spumante Amarenissima.

A post shared by Bautura-Online (@bautura.online) on

Miercuri – răsfață-te cu un mic dejun delicios. E miercuri, e greu, știm. La alții, nu la noi, care avem un program bazat pe relaxare și vibe-uri bune constant. Credem că un mic dejun ca la carte sigur vă va da un start grozav al zilei, așa că… ce mai așteptați? Dacă vi se pare complicată toată treaba asta, cu mersul într-un local înainte de muncă, gândiți-vă doar ce dispoziție bună și câtă energie veți avea pe parcursul întregii zile dacă apucați să mâncați mai mult decât un măr, care nici nu vă face fericiți, nici nu vă ține prea multă vreme de foame. Keep going, mai e puțin până în weekend. Localuri care vă așteaptă de la prima oră a zilei găsiți aici.

Joi – învață din eșecuri. Ideal ar fi doar din ale altora, dar cum acest lucru e puțin probabil, cel mai bine mergi la Fuckup Nights, să vezi că au mai dat-o și alții în bară și au ieșit lucruri frumoase într-un final, deci nu-i sfârșit de lume să greșești. E uman. Noi am fost la prima ediție și am povestit mai multe despre cum a fost aici, în caz că sunteți în căutarea mai multor detalii legate de cum se desfășoară evenimentul. Participarea la acestă ediție este gratuită, însă înregistrarea obligatorie. Această ediție va fi în limba română.

Vineri – joacă-te. Acesta ar fi îndemnul general în ceea ce privește viața, motiv pentru care CreativeMornings are drept temă a lunii aprilie – jocul, “game”. Dincolo de activitățile cu care am crescut, odată cu maturizarea descoperim că mai există multe laturi ale jocului, iar aceeași energie pe care o depunem în câștigarea primului loc trebuie să o transpunem și în munca noastră. ”Keep your eyes on the journey, not the prize”, zic ei, iar noi abia așteptăm să ocupăm un loc în sala de la ClujHub, vineri dimineața la prima oră, să aflăm mai multe despre cum putem face asta.  Chiar azi s-au deschis și înregistrarile pentru event, ce noroc.

Sâmbătă – petrece timp cu prietenii. O primă variantă ar fi să mergi la H33, la Art FORM, un festival ce își dorește să aducă perspective variate asupra unor forme de artă – pictură, grafică, sculptură și fotografie. Se desfășoară pe durata a două zile, vineri și sâmbătă, vezi tu când îți faci timp să-i vizitezi. Sau poți să ieși la iarbă verde cu prietenii. Sfatul nostru prietenes este să nu vă bazați pe faptul că ”poate aduce cineva un joc”. Nu aduce nimeni, nu v-ați învățat lecția până acum? Cel mai bine ar fi să dați fuga până la Cutia.ro, magazinul recent deschis pe strada David Ferenc, nr. 21, colț cu Andrei Șaguna, și să vă alegeți câteva jocuri care vor închega sau rupe definitiv unele prietenii din grupul vostru. Noi le-am trecut deja pragul și avem și unele jocuri preferate deja. Am povestit mai multe despre ele aici.

A post shared by Emma (@_its_ems) on

Duminică – orice ai face, #ieșidincasă. Hai la Grădina Botanică, ai intrare liberă dacă ai o carte la tine, iar profilul tău de Instagram îți va mulțumi cu siguranță că ai adus un pic de verde în feed. Iar dacă deja te-ai așezat la casa ta și ai și niște micuți care nu vor sta nicicum locului cât tu să-ți citești cartea preferată, îți propunem o vizită La Mesteceni, unde are loc în fiecare duminică din luna aprilie și mai un Treasure Hunt, începând cu ora 16.00. Ei aleargă în voie după indicii, tu testezi preparatele din noul meniu. Sună bine, nu?

A post shared by Gina Fîrte (@ginafirte) on

Unde ne întâlnim săptămâna aceasta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!