Articole

#FollowMe: Alexandra Bucur a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

5 zile, 5 întrebări, 5 povești. Continuăm seria #FollowMe în care, timp de o săptămână, contul nostru de Instagram este preluat de un Instagrammer… din Cluj. Le-am analizat preferințele și obiceiurile fotografice, am venit cu câteva întrebări, iar ei cu pozele și răspunsurile.

În săptămâna care abia a trecut a trecut am avut-o ca invitată pe contul nostru pe Alexandra Bucur, o persoană care nouă ne-a atras atenția de foarte multă vreme deja prin stilul pe care îl abordează în fotografii, joc de lumini și culori.

Dacă ar fi să alegi între imaginea de ansamblu și cea de detaliu, pe care anume ai prefera-o și de ce? Show us why.

Dintre imaginea de ansamblu și cea de detaliu, de regulă prefer imaginea de ansamblu. De exemplu, îmi place să surprind tramvaiele și clădirile vechi din această parte a Clujului.

Alexandra, în descrierea profilului tău de Instagram scrie – „go nowhere fast.” Unde e acest ”nowhere” pentru tine în Cluj când ai nevoie de un moment de liniște?

Când am nevoie de un moment de liniște, evadez în Grădina Botanică.

Un element definitoriu pentru Cluj, ceva ce nu ai mai găsit nicăieri pe unde ai fost. De ce tocmai această opțiune?

În timp ce hoinăresc prin oraș e o imagine încântătoare să privesc magnoliile înflorind în contrast cu casele vechi și pline de farmec din Cluj.

Am observat o ”pasiune” de a ta pentru fotografiatul scărilor. Ce anume te atrage atât de mult la aceste structuri?

Consider că simetria scărilor – modelele și formele lor – sunt elementele compoziționale interesante, care pot produce niște cadre dinamice.

Tu călătorești ori de câte ori ai ocazia. Fotografiază un loc / o clădire / o parte din Cluj care îți amintește de o țară străină pe care ai vizitat-o și spune-ne motivul alegerii tale și ce asemănări vezi între cele două.

Dacă ar fi să aleg o clădire din Cluj care îmi amintește de o țară străină, aș alege această clădire de lângă Parcul Central. Cărămida și poarta ne duc cu gândul la Londra, fără îndoială.

Mulțumim Alexandra pentru că ai acceptat provocarea noastră! Noi continuăm seria #FollowMe, săptămâna aceasta cu… o să vedeți voi ?.

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Wed 16

Seafood & Bubbles

16 January, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 16

Social beats #4

16 January, 6:00 pm - 9:00 pm
Wed 16

Tips&Tricks Sesiune

16 January, 6:00 pm - 8:00 pm
Wed 16

Don Quijote – Ludwig Minkus

16 January, 6:30 pm - 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC