Ghid în lumea cazinourilor online

Home $ Diverse $ Ghid în lumea cazinourilor online

by | Apr 25, 2018 | Diverse

Tema cazinourilor este una destul de des întâlnită, însă întrebările legate de acestea sunt și mai frecvente. Pentru că un jucător la început de drum are nevoie de un set de informații pentru a putea avea succesul pe care și-l dorește atunci când decide că intre în acestă lume. Dar o simplă convorbire cu un jucător profesionist sau cu un specialist în domeniu va alunga orice nelămurire.

Oferta cazinourilor online din România este foarte variată și e greu de luat o hotărâre în ceea ce privește pe care să-l alegeți, mai ales că nu aveți de unde să știți care sunt legale și care nu. Cazinouri Online vă oferă o analiză detaliată a acestei piețe, pe care o puteți vizualiza aici, iar în cele ce urmează vom povesti pe scurt despre câteva detalii asupra cărora ar trebui să vă îndreptați atenția.

Jocurile

Printre cele mai populare jocuri se numără sloturile, ruleta, black jack, iar acestea sunt tipice oricărui cazino online. În afară de ele, mai puteți opta pentru video poker, jocuri de cărți, baccarat, poker și chiar live casino, unde aveți experiența unui cazino real fără a vă deplasa până acolo. Transmisia este în direct, HD, și puteți miza începând de la 0.5 RON la Auto-Roulette și până la 175 RON la Blackjack. Calitatea și payout-ul jocurilor depinde de software, iar ei recomandă cazinouri care colaborează cu furnizori precum NetEnt, Play n’ Go, Playtech, Microgaming, WMS, EGT. Există și variante de jocuri pentru mobil, singurul lucru de care aveți nevoie este un smartphone și un cont la cazino online.

Ofertele bonus

Un avantaj important al cazinourilor online este reprezentat de bonusuri. Există un bonus de bun venit, care este oferit de fiecare dintre cazinouri și, în plus, există și cazinouri online cu bonus fără depunere. Alte deal-uri bune ar fi la NetBet, care oferă 25 rotiri fără depunere, iar Winmasters 5 rotiri. Acestea pot fi solicitate de îndată ce aveți un cont creat. Pe lângă acest bonus, de bun venit, mai există și turnee, premii, extrageri, oferte și promoții, tocmai pentru a face mai plăcută experiența fiecărui jucător.

Autorizație

Nimeni nu își dorește să ia parte la ceva ilegal și există câteva cazinouri care au pierdut licența și autorizația de funcționare în ultimul an. Pentru a afla dacă site-ul pe care jucați funcționează în parametri optimi, legali, tot ce trebuie să faceți este să vedeți dacă au licență ONJN, acest fapt implicând automat și securitatea tranzacțiilor. Pe langa ONJN, cazinourile sunt verificate și auditate de organizații internaționale de audit technic, precum eCogra, iTech Labs sau GLI. Dacă vedeți oricare din logo-urile acestor organizații pe site-ul cazinoului, puteți fi sigur că dispune de un certificat și este de încredere.

Metoda de plată

În România, la momentul actual, nu puteți plăti cu Paypal la nici un cazino. Există Skrill și Neteller însă, care funcționează pe același principiu și durează în jur de 2 minute să vă faceți un cont. De la Skrill puteți primi chiar și card, iar în acest fel nu veți avea nevoie de un card de credit de la bancă. În cazul în care nu aveți un cont virtual, dar aveți un card Visa, vă puteți face un cont pe Neteller sau Skrill și de fiecare dată când doriți să faceți o depunere sau retragere online, nu va mai trebui să vă scrieți numerele și datele de pe card. Totul se face doar cu introducerea adresei de e-mail. În plus, dacă se întâmplă să rămâneți fără bani în cont, dar aveți cash, puteți cumpăra cardul prepaid Paysafecard de la chioșcuri și benzinării.

Jocurile online reprezintă un mod revoluționar, însă trebuie să fiți foarte bine informați când porniți pe această cale. Vă reamintim că cei de la Cazinouri online vă pune la dispoziție mai multe detalii legate de această lume virtuală.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!