De unde să comanzi cele mai bune paste cu fructe de mare

Știm deja că sunteți fani #homedelivery. La fel și noi. Ne salvează din multe situații, oferindu-ne timp pentru a mai munci, a învăța sau a viziona încă un episod din serialul preferat. De obicei e ultima variantă. Pentru că ne place să vă recomandăm ce e mai bun ne-am gândit la un preparat gustos, sănătos și numai bun pentru zilele calde… un preparat care să vă ducă cu gândul la vacanță. Iar dacă v-am ispitit și alte dăți la o porție de fructe de mare, de data aceasta vă propunem o combinație cu paste, pe care o puteți savura oriunde doriți. Vi s-a făcut deja poftă? Atunci trec repede la a vă spune de unde puteți comanda cele mai bune paste cu fructe de mare în Cluj.

De fiecare dată când le trecem pragul celor de la Bistro Sorriso avem parte de un răsfăț culinar, și chiar ultima experiență în acest local, la Cina cu Corcova, a fost una incredibilă din toate punctele de vedere. Dacă nu reușești nicicum să le treci pragul (mare păcat, pentru că atmosfera de acolo este una extrem de primitoare și relaxantă), vă puteți lua revanșa chiar de acasă sau de la birou, căci avem o veste bună: Bistro Sorriso realizează și livrări prin comenzi telefonice la 0786 041 444, pentru toate bunătățile din meniul lor. Îți recomandăm Tagliatelle ai frutti de mare, ce conțin paste, creveți, scoici, caracatiță, roșii cherry, usturoi și pătrunjel verde. Preparatul are prețul de 35 de lei, iar taxa de livrare e de 10 lei.

Dacă cel sau cea de lângă tine e mare iubitoare / iubitor de pizza, iar tu preferi un dish mai complex, avem noi soluția. Pizza Acrobatica oferă atât o gamă variată de sortimente de pizza, cât și paste delicioase, așa că nu mai trebuie să dați cu banul și să lăsați în voia sorții decizia importantă de a alege de unde să comandați. Cum îți sună un mix de fructe de mare, creveți, roșii cherry, usturoi, pătrunjel și lămâie alături de paste? Prețul este de 30 de lei, iar comanda minimă pentru a se realiza livrarea este de 40 de lei. Dacă faci o comandă doar pentru tine și te întrebi ce să mai alegi de minim 10 lei, îți propunem o aventură gastronomică completă adăugând și o felie de cheesecake. Yummy!

Dintre cele 14 specialități de paste pe care le găsești în meniul Express Chef, trebuie să le încerci pe cele cu fructe de mare. Pe lângă că arată foarte apetisant, gustul nu e mai prejos, și zic asta din postura de client fidel al lor. Prețul preparatului este de 34 de lei, nu există sumă pentru comandă minimă, dar cu încă 6 lei veți avea livrare gratuită. Altfel, este 5 lei. Comanda o poți efectua aici și nici nu știu… credeți că mai are sens să stăm pe gânduri, când vremea aceasta se joacă cu sentimentele noastre și chiar am avea nevoie de o alinare?

Tortelli Pasta Bar e numai despre paste (nici nu ar fi fost greu de bănuit, având în vedere denumirea aleasă), așa că e locul perfect care să îți încânte papilele gustative. Dacă spun tagliatelle, scoicir, vin alb, roșii cherry, rucola și sos Bisque, poți să spui altceva înafară de ”Da, te rog”? Sincer, nu cred că are cineva atât de multă tărie de caracter. Mai rămâne doar să plasezi comanda aici. Dish-ul are prețul de 33 de lei.

Tot o lume a pastelor e și Freschissima. Lume e pastelor… altfel spus, un Rai. Alegi ce paste dorești, adaugi sos, creveți, calamari, midii, vingole și voilà… Paste Scoglio. Au prețul de 24 de lei și le poți comanda de aici. Ai totuși nevoie de comandă minimă de 30 lei, ține cont și de asta și mai găsește un pofticios.

Tu de unde ai comandat cele mai bune paste cu fructe de mare din Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This