4 locuri din Cluj unde merită să-ți copertezi lucrarea de licență

Home $ Articole $ 4 locuri din Cluj unde merită să-ți copertezi lucrarea de licență

by | May 29, 2018 | Articole

Hello, old friends! Sperăm să rămânem prieteni și după articolul acesta, dar trebuie să înțelegeți că nu vă putem recomanda întotdeauna să descoperiți localuri noi, sporturi la care ați putea deveni olimpici, să ieșiți din casă pentru că e soare și pentru că trebuie să vă reconectați cu natura și altele de genul. Noi o vom face în continuare, nici gând să-i lăsăm pe cei mai norocoși ca voi să nu se bucure de tot ce are de oferit orașul în această perioadă a anului, însă pentru studenții în ani terminali avem alt sfat – stați în casă și terminați-vă lucrările de licențe pentru că există viață după ele și încă una foarte frumoasă.

Nu vrem să vă lăsăm la greu, și cum nu cunoaștem ”5 persoane care ți-ar putea scrie licența” sau orice titlu ați vrea să citiți acum numai ca să nu vă faceți singuri treaba, azi vă propunem 4 locuri din Cluj unde merită să vă printați / copertați lucrarea. Prieteni, da?

În ceea ce privește această desăvârșită operă la care ați lucrat intens în ultimele luni / săptămâni / ore, există două variante: fie nu vreți să o mai vedeți niciodată în viața voastră, fie vreți două exemplare, unul îl păstrați ca amintire. Un lucru e sigur când vine vorba de acest aspect: niciun student nu are chef să meargă până la print, să stea la coadă, să întrebe de 3 ori care e prețul pentru că n-a auzit de prima dată. Nici a doua. Din acest motiv există Daisler Print House, unde puteți scăpa de grija printării și a copertări doar prin câteva click-uri, accesând link-ul acesta și urmând câțiva pași simplii. În primul rând, trebuie să alegeți tipul în funcție de facultate (Medicină, Farmacie, Politehnică sau altele), apoi culoarea coperții (negru, roșu, albastru sau verde), a textului de pe copertă (auriu sau argintiu), selectați intervalul de pagini în care se situează lucrarea voastră, atașați coperta, conținutul și voila, în maxim 72 de ore vei avea licența în mână, gata de predat. Dacă ești din Cluj poți veni să-ți ridici lucrarea în maximum 24 de ore. Cool, nu? Site-ul îți arată prețul total în funcție de numărul de pagini. Aici prețul include și printul, deci nu aveți nici un fel de emoții în privința conținutului. Nu uita să descarci șablonul de print, căci altfel poți greși ceva și vei avea câteva bătăi de cap ulterior. Există discounturi pentru mai multe bucăți și reduceri suplimentare dacă vii cu colegii.

Adresă: Strada Avram Iancu, nr. 20A

 

Dacă vă duceați la facultate doar de dragul de-a sta cu ai voștri dragi colegi, e posibil să fi avut norocul de a fi într-un colectiv foarte unit, și pe lângă frumoasele prietenii care s-au legat, să știți că mai puteți să vă alegeți cu ceva. Mai exact, puteți beneficia de reduceri de 10 la 25% la tipărirea licenței la Colorama, dacă mergeți să comandați împreună. Vorba aceea – ”Uniți până la capăt”. Așadar, dacă sunteți un grup de 3 sau mai mulți studenți, v-au pregătit 25% discount. Prețurile pentru tipărire variază de la 0,10 lei la 1,40 lei, în funcție de tipul foii alese și a culorii de print, iar copertarea are prețul fix de 20 lei dacă aveți între 70 și 200 de pagini, iar dacă aveți mai mult de 200, va fi 25 lei.

Adresă: Strada Samuil Micu, nr. 12A

 

A post shared by Colorama (@coloramacluj) on

Toți cei care locuiesc în căminele de lângă FSEGA (Economica, căminele de la UAD etc.) sunt familiari cu copy-centerul Campus Print Shop, ne-a salvat din multe încurcături. Încă de cum accesați pagina lor, veți fi întâmpinați de un mesaj simpatic: ”Fii deștept și fentează coada! Pre-comandă coperta acum.” Dacă o să te gândești și tu cum m-am gândit eu, că doar nu toți studenții din zona asta au anul acesta licența, nu-i nevoie de nicio pre-comandă, nu o să fie nicio coadă, te înșeli amarnic. Toată lumea era acolo, bunici care aveau nevoie de copii xerox la buletine, copii mici care aveau nevoie de pixuri, studenții de anul 1 care își cumpărau markere și așa mai departe. Ideea e: pre-comandați coperta. Titlul lucrării nu apare pe această copertă, deci puteți merge să pre-comandați chiar dacă nu v-ați hotărât încă asupra acestui aspect. Ei o păstrează în arhivă, iar în momentul în care finalizați conținutul, mergeți și vi-l listează. Apropo, au și CD-uri pe care vi le pot personaliza cu numele voastre. Pe vremea mea (anul trecut), se cerea și licența pe CD, mă îndoiesc că s-a evoluat de atunci. Anul acesta, dacă îți printezi o lucarere de absolvire în shop-ul lor, poți câștiga și un premiu, despre care afli aici.

Adresă: Strada Vaida Voevod Alexandru, nr. 45

 

A post shared by ??????? (@dr.dosaemese) on

O altă opțiune pe care o aveți este Total Print Shop, care vă oferă de asemenea servicii de copertare ale lucrării de licență sau disertație cu coperți din imitație de piele și embosare text la prețul de 30 lei. Din nou, nu vă lăsați pe ultima sută de metri și mergeți din timp să vedeți care e situația, pentru că nu aveți nevoie de un stres în plus. Probabil sunteți oricum panicați la gândul privirilor celor din comisie. Sau nu? My bad, ups.

Adresă: David Francisc, nr. 10

 

A post shared by Alina Loloiu (@alina_loloiu) on

PONT: Dacă sunteți student al Universității Tehnice Cluj-Napoca, vă puteți lua această grijă de pe umeri chiar la bibliotecă, filiala din Observator. Orice ați face, numai într-un mall să nu trebuiască să o printați, pentru că prețurile sunt foarte piperate.

Spor la scris și… voi unde printați și copertați licența?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!