6 salate pe care le poți comanda în pauza de masă

Home $ Articole $ 6 salate pe care le poți comanda în pauza de masă

by | May 29, 2018 | Articole, Home Delivery

De ceva vreme, ne-am reîmprietenit cu gecile groase, căci soarele nu ne mai răsfață cu razele lui calde. Vremea frumoasă nu ne mai admenește să ne bucurăm de ea și parcă ne-a pierit orice chef de a ieși din casă. Orele de muncă trec, parcă, mai greu. Dacă ești student, mintea începe să îți amintească de sesiunea care va bate la ușă peste câteva luni. Aici punem un mare stop gândurilor negative, căcii știi și tu, în momentele în care nimic nu merge cum trebuie, e timpul să iei o mică pauză de masă. Nu la cantină și nici la un restaurant, ci acolo unde te simți tu cel mai bine. Astfel, îți poți îngădui câteva clipe de relaxare completă.

În ceea ce privește mâncarea, noi îți recomandăm 5 salate proaspete, care să îți redea cheful și energia de a-ți continua munca… sau de a învăța mai cu spor din suportul de curs. Ugh.

Salată Hugo

Din punctul meu de vedere, nucile în salate sunt adevărate delicatese. Iar dacă sunt strecurate alte ingrediente precum rucola, parmezan și sfeclă roșie, ziua mea a devenit perfectă. Dacă și ție îți surâde ideea unei astfel de salate, o poți găsi la Hugo City, sub acelaș nume ca al restaurantuluiUn motiv în plus pentru care merită să încercați rețeta proprie este brânza de capră crispy. Trebuie să recunoști că nu te întâlnești cu așa ceva în fiecare zi. Preparatul ajunge imediat la tine, oriunde te-ai afla, însă prima dată trebuie să îl comanzi de aici, la prețul de 28 lei.

Salată Reggiano

Nu mai încape îndoială faptul că restaurantul cut & crust deține una dintre cele mai bune pizza din Cluj, dar să știi că bucătarii se pricep de minune să prepare salate cum nu se poate mai delicioase. Nici nu ai nevoie de multe ingrdiente într-o farfurie ca să-ți satisfaci papilele gustative și foamea. Roșii Cherry, rucola, Reggiano, ulei de măsline extra virgin, toat acestea sunt suficiente pentru un prânz rapid și sănătos. Chiar dacă orele amiezii te găsesc la birou sau la facultate. Minunea verde cu parfum italian poate fi comandată pe loc, de aici, la prețul de 28 lei.

Insalata di polpo

Despre Bistro Sorriso v-am tot povestit în mai multe articole, căci nu ne-am putut abține să nu vă spunem și vouă cât de încântați am fost de fiecare dată când am mâncat preparate gătite în bucătăria lor. Mâncărurile din restaurant au specific italian și te decizi cu greu ce anume vrei să comanzi, mai ales că toate au denumiri atrăgătoare. Dar ce spui de o salată cu tentacule de caracatiță și cartofi trași în unt? Insalata di polpo te surprinde prin ingrediente, iar gustul merită să îl descoperi de unul singur. Pentru momentele în care vrei să mănânci în liniște, poți să comanzi preparatul de pe hipMenu. Te va costa 30 lei, iar transportul este de 4 lei, oriunde în Cluj-Napoca.

Salata Bocconcini e crudo

Chiar și atunci când vine vorba de mâncare, zicala less is more poate fi foarte potrivită. Uneori, pentru a-ți aduce aminte că viața e prea scurtă ca să stai supărat, nu ai nevoie decât de o mâncare simplă, dar cu un gust delicios. Salata Bocconcini e crudo, de la Pizza Acrobatica, se încadrează perfect în această categorie. Rucola, mozarella, prosciutto crudo și roșiile cherry sunt doar câteva ingrediente care îi dau savoare. Să nu uităm de crema balsamică și măsline. O poți comanda și tu de aici, la prețul de 24 lei.

Salată Boston

Există unele zile în care ne simțim dornici să încercăm lucruri noi. Din păcate, se întâmplă ca aceste zile să ne prindă în cele mai nepotrivite momente, atunci când avem prea multe „treburi importante” de rezolvat. Din fericire, peste pauza de masă nu putem sări, iar aceasta poate reprezenta prilejul de a încerca noi preparate. Cei de la Grande Pizza ne propun o salată specială, cu bacon prăjit, crispy chicken strips și ouă de prepeliţă. Ingredientele mi-au atras atenția, așa că voi adăuga salata pe lista mea de to eat. Tu o poți comanda de aici, la prețul de 23,99 lei.

Quinoa Taco Bowl

Oricât de mult mi-aș fi dorit, nu am reușit să exclud preparatele de la Pokka din această listă. Am mințit, de fapt, nici măcar nu vreau să exclud vreodată Pokka din recomandările noastre. Nu de alta, dar mâncarea cu specific mexican te face să îți imaginezi că ai plecat într-o scurtă vacanță de fiecare dată când mai iei o îmbucătură. De această dată, poți să savurezi un Quinoa taco bowl alături de colegul de la muncă, pe holurile facultății tale, sau oriunde ți se face poftă. Te asigur că mixul de salate, legume, quinoa, toate asortate cu sos de avocado cu coriandru, îți vor înfrumuseța ziua. Salata se găsește aici, la prețul de 29 lei.

Tu ce preferi să îți comanzi în pauza de masă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!