#JurnalDeFestivalier: Adela Bernad

Home $ Festivalier $ #JurnalDeFestivalier: Adela Bernad

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Adela este una dintre ele, iar tu o poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Adela Bernad – 21 ani, studentă în anul II la departamentul de Comunicare și Relații Publice, FSPAC
Facebook / Instagram

Nimic nu se compară cu momentul în care m-am trezit în jur de ora 5 dimineață, captivă într-un cort destul de mare, ascultând liniștea și privindu-mi atât iubitul cât și căptușeala albătruie a cortului prin care se zărea un soare la fel de leneș precum eram și eu în clipa aia. Îmi amintesc și acum că în următoarele minute după ce m-am trezit, am deschis ușor fermoarul cortului și am văzut în jurul meu o mare de alte corturi, pictate în diferite culori, însă era liniște deplină. Era prea devreme. Acela a fost momentul în care m-am trezit în prima dimineață de la primul festival din viața mea și tot ce pot să spun este că eram în extaz. De aceea am închis cortul la loc și tot ce am făcut mai apoi, a fost să mă trântesc zâmbind tâmp peste sacii de dormit, peste pătura pufoasă și peste celelalte lucruri care stăteau ascunse prin cortul nostru. Atunci a început aventura mea de anul trecut de la Electric Castle.

Prima zi a fost ziua de acomodare în care am explorat toate locurile, am văzut despre ce este vorba și cam tot ceea ce implică un festival. Eram atât de încântată că sunt acolo pentru că totul era perfect. Chiar dacă încă era ziua în amiaza mare, fiecare scenă, fiecare loc, fiecare amănunt se observa în detaliu, iar toate aceste detalii erau perfecte, lucru care pe mine m-a acaparat în totalitate. Peste tot roiau sute de oameni care făceau același lucru ca mine, zâmbeau, beau o limonadă rece și priveau extaziați peste tot prin jur. Toți cu rucsaci în spate, cu pălării și outfituri lejere, veniți de prin toate părțile lumii să împărtășească același sentiment unic.

Prima seară a fost seara pe care o voi ține minte toată viața. Atunci am simțit cu adevărat ce înseamnă să participi la un festival, ce sentimente implică acest lucru și ce surprize îți sunt rezervate. Seara aia a fost magică. Lumini, muzică pe gustul meu, dans, distracție dusă la cote maxime, fericire și extaz deplin. Am dansat până în zorii zilei la fiecare scenă în parte, am făcut poze pentru a păstra amintirea vie și am ciocnit cu prietenii mei în cinstea celei mai tari nopți din viața noastră de tineri stundeți, privind în cele din urmă un răsărit spectaculos.

Zilele au continuat rapid, festivalul făcându-și simțită prezența în viața mea tot mai tare. Deja eram acomodată și simțeam că aparțin acelui loc fără doar și poate. Diminețile le petreceam stând pe iarba verde, ușor umezită de rouă, savurând cafeaua fierbinte și povestind peripețiile din noaptea care trecuse. Totul a decurs așa cum trebuia. Serile erau memorabile, din ce în ce mai tare, fiecare seară surprizându-ne cu ceva nou și frumos. Magia pe care o trăiam în fiecare seară a fost de neuitat. Și acum simt ritmurile muzicii și felul în care sufletul îmi vibra de fericire, într-o mulțime cu sute de oameni care făceau același lucru: trăiau clipa. Am întâlnit oameni frumoși cu care m-am împrietenit și pe care abia aștept să îi revăd, am gustat din aroma adrenalinei pure și a aventurii nemaiîntâlnite vreodată, am văzut oameni pe care îi apreciez pentru ceea ce sunt, am primit zâmbete și am oferit zâmbete, am pășit prin mormanele de noroi cu cizmele albastre de cauciuc pe care mi le cumpărasem pe fugă înainte să ajung la festival, am stat în ploaie și am sărit prin bălți ca un copil năstrușnic. Toate zilele petrecute la Electric Castle au fost de vis, atât pot spune pe scurt. Au fost zile cu soare și cu ploaie puțină, zile calde și vesele, zile în care am simțit că trăiesc cu adevărat parcă închisă într-o altă dimensiune, însă una de neuitat. Zilele acelea le-am trăit intens, iar nopțile au rămas amintiri prețioase de care mă voi ciocni peste mulți ani și voi zâmbi cu gura până la urechi. Fiecare zi începea cu un zâmbet sincer și fiecare noapte se încheia în cortul care ne-a fost casă timp de 6 zile, cu capul pe perna rece și moale, tot pe ritmurile muzicii care răsuna din răsputeri la un gard distanță.

Acesta a fost primul festival, însă multe altele vor urma. Senzația unică pe care acesta ți-o oferă nu poate fi comparată cu nimic altceva, cu nicio altă petrecere, cu nicio altă stare. Multe sentimente, multă voie bună, multe cizme de cauciuc, multe pelerine galbene lucioase, mulți rucsaci, multe corturi, mulți ochi care priveau, multe guri care râdeau, multe inimi care băteau, multe picoare care dansau, despre asta a fost vorba la Electric Castle. Zeci de suflete trăind clipa și trăind același unic seniment ca mine.

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul Adelei, o poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Adela data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Adela va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!