#JurnalDeFestivalier: Claudiu Șulea

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Claudiu este unul dintre finaliști, iar tu îl poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Claudiu Șulea
Facebook / Instagram

Anul trecut am reușit să ajung din nou la Electric Castle, după 2 ani de absentat (motivat!). Așa am putut încă o dată să îmi confirm că este cel mai complet festival ca și experiență din România. Fiind proaspăt întors pe meleagurile mioritice, nu am avut timp să mă ocup de detaliile organizatorice, cum ar fi ceva atât de basic precum un loc de cazare. Marți, chiar înainte de ziua 0, începe marea “ telefoniadă” acompaniată de un mix de adrenalină și panică. Din apel în apel, din vorbă în vorbă, networking-ul își spune încă o data cuvântul și așa ajungem la 500 de metri de festival, în casă la o familie din sat. Oameni faini, de treabă. Îi mai ajuta-i cu descărcatul de poze din telefon, cum să facă anumite chestii pe laptop și tu mai primeai câte un mic dejun că la mama acasă. Everybody was happy. Aaa și ca să nu uit. Nu exista data să nu plecăm de acasă fără să pupăm crucea. Adică fără să bei un shot de palincă și să zici un Doamne ajută.

Ziua 0, adică miercuri, a fost practic de plimbat și experimentat. Multe schimbări, scene noi, fără urme de nori, practic un început promițător. Diversitatea era la ea acasă, atât muzical cât și pentru cei gurmanzi (cred că am mâncat cele mai bune paste care se pot găsi la un festival). La fiecare scenă era alt vibe și găseam prieteni vechi și noi din toate colțurile țării. Warm up-ul meu a fost un concert al Corinei Chiriac, main dish la Booha Mansion și sfârșitul de tură, dragoste și pași în cort la românași.

Joi am început-o punând muzică (da, mai fac asta din când în când) și se pare că am avut și rol de șaman, că a dispărut și ploaia care tot amenința vremea. Și cum ziua bună se știe de dimineață, starea de relaxare a fost acompaniată de burger și câteva beri. Între timp eram ba la Booha Mansion, ba la scena The Movement, unde am avut surpriza să aud una dintre cele mai bune piese funk brazilian. Nu știu cine punea, dar trebuie să laud selecția. Seara am reușit să bifez alți artiști favoriți de pe listă, precum Moderat. Chiar s-au ridicat la înălțimea hype-ului produs de numele lor. Plus deja pe dans, m-am mutat la Dance Garden unde Âme a încheiat seara cu un set ecletic și experimental, sound pe care îmi doream de o perioadă să îl mai aud pe la noi.

Vineri deja trebuiau încărcate bateriile. După un cocktail home-made făcut cu aspirină,calciu, magneziu, am pornit iar în expediție acaparat de o muzică foarte diferită pe care nu mă așteptam să o aud la festival. Descoperirea pe care am făcut-o a fost și cel mai bun medicament să mă scoată din amorțeala, prinzându-i pe cei de la Fanfara Ciocârlia în plin concert. Am dansat, am râs și am scos balcanicul din mine. După câteva misiuni și plimbări în care am reunit toată brigada, ne-am împotmolit la Dance Garden la un trio de zile mari: Timo Maas, Dixon și Maceo Plex.

A 4-a zi am vrut să mă bucur mai mult de festival, din toate punctele de vedere. Drept urmare, am luat la rând activitățile, descoperind camera psihedelica din castel, scena secretă cu plajă, o tură romantică în “roata” cu my loved one. O circumstanță fericită a făcut să ajung în backstage-ul principal, unde i-am cunoscut personal pe băieții de la alt-J chiar după concert. În aceeași dimineață l-am furat la o poză și pe cel mai house gangster, Dj Sneak. Fără îndoială, a fost una dintre cele mai bune zile din viață.

Ultima zi, deja nu mă mai țineau puterile de super erou. Cu un ultim efort, m-am dus la show-ul live a lui Trentemoller. Prima dată când am auzit că o să fie la festival, sperăm la un dj set dar mi-am schimbat părerea imediat după concert. Atâtea zile de petrecut deja își ziceau cuvântul dar nu aș fi ratat așa ceva nici dacă trebuie să fiu dus cu căruța pană la main stage. Cum pot descrie experiența oferită de el? Doar sublimă. În aceeași seară am primit și una din cele mai tari surprize din viață mea, un autograf de la Trentemoller în care chiar dacă m-a făcut italian, l-am pus la loc de cinste.

Uite, așa am încheiat 5 zile de poveste.

Ce zici, ne vedem anul acesta la castel?

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul lui Claudiu, îl poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Claudiu data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Claudiu va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This