#JurnalDeFestivalier: Corina Culev

Home $ Festivalier $ #JurnalDeFestivalier: Corina Culev

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Corina este una dintre ele, iar tu o poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Corina Culev – 21 ani, studentă la FSPAC
Facebook / Instagram

Un altfel de “Jurnal de Festivalier”

Provocarea venită din partea ClujLife este pe placul meu așa că o să va povestesc pe scurt despre mine și despre experiența mea la evenimentele din Cluj.

M-am mutat la Cluj din Republica Moldova acum 5 ani și simt că acesta este orașul meu de suflet. Este exact ceea de ce am nevoie, poate fi liniștit, dar poate fi și foarte agitat cu party-uri tematice și festivaluri grandioase. Este orașul care poate împăca pe toată lumea absolut, motiv pentru care nu planific să mai plec de aici. Rămân copilul Clujului.

Iubesc oamenii și iubesc și mai mult oamenii care fac ceva fain cu viața lor, oameni care organizează evenimente super mișto pentru toate categoriile de vârstă și interese. Am început acum 4 să fac voluntariat și din experiență mea spun că orice adolescent trebuie să fie cel puțin măcar o data voluntar să vadă cum merg lucrurile dincolo de scenele grandioase, artiștii spectaculoși și atmosfera de festival. Am luat-o ușor prin a deveni voluntar la Comedy Cluj, după care a urmat Picnic în the Park, Jazz in the Park, TIFF, Electric Castle și nu mă mai pot opri. Întotdeauna am fost curioasă de cum se întâmplă lucrurile, nu doar de rezultatul final, așa că voluntariatul mi-a arătat detaliat ce înseamnă un festival.

Da, experiența mea nu este una clasică așteptată că am mers cu gașca la Electric și am dansat pe Alt-J până dimineța, experiență mea este a unui voluntar dornic de a cunoaște oameni noi, de a urmări fotografii care sunt mereu pregătiți să îți prindă un zâmbet pe care îl vezi mai târziu pe paginile oficiale, să fiu la curent cu problemele de la acces, să știu că pot ajuta pe orice festivalier dacă are nevoie de ceva. Genul acesta de experiență este ceea ce iubesc eu, da, după turele de 5-6 ore am timp să mă uit la un film bun, să ascult trupă mea preferataă, să simt vibrațiile muzicii, să dansez până dimineță, să mănânc bine, să cunosc persoane noi și să fac o mulțime de fotografii pe care le voi păstra și la care mă voi uita cu melancolie în fiecare an în apropierea unui eveniment fain.

Adevărul este că, locuind în Cluj, poate unor persoane nu li se mai par la fel de interesante și faine evenimentele, însă, pentru o persoană adoptată de orașul asta, afirm că, Clujul are extreme de multe de oferit, trebuie doar să îți dorești să participi. Nu este un oraș în care te plictisești, muzica aici este peste tot și numai dacă nu îți dorești, nu o auzi. Alandala în Sala Polivalentă, Atelier Panorama în Feleac, Oscilatii în Padurea Hoia, Balet la Teatrul Național, Cluj Design Days la Casino, expozitii la Muzeul de Artă, dar și la Urania, jazz peste tot, Electric la Castelul Banfy, Untold în parc și restul perimetrului, TIFF în Piața Unirii, Comedy Cluj în toate cinematografele, Street-Food pe Aleea Stadionului sunt printre puținele evenimente care mă fac să simt că trăiesc cu adevărat. Experiența acumulată și galeria plină de poze (să nu uităm de brățări și badge-uri) sunt lucruri cu care rămân și de care sunt cu adevărat mândră.
Iubesc Clujul și tot ce îmi oferă.

Semnat,
Voluntarul din Republică care se bagă peste tot!

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul Corinei, o poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Corina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Corina va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!