#JurnalDeFestivalier: Gabi Jideru

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de >30 de înscrieri, am ales 15 persoane finaliste. Gabi este unul dintre finaliști, iar tu îl poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Gabi Jideru – 20 ani, student la Facultatea de Geografie
Facebook / Instagram

Sunt abonat la ClujLife. Primesc un e-mail destul de târziu, e 01:00 iar eu l-am deschis pentru că direct din titlu am fost captivat. Sunt un festivalier, iar titlul îmi oferea posibilitatea să particip gratuit la cele mai tari experiențe ale verii. Am deschis și citit acel e-mail și uite-mă aici cum încep să îmi povestesc vara, în cadrul campaniei “Jurnal de festivalier”.

Nici nu știu ce experiență să aleg pentru că mi-a plăcut la Electric la fel de mult cum mi-a plăcut la Untold. Pentru primul precizat aș avea mai multe de zis, pentru că în vara anului trecut a fost prima ediție la care am participat, iar pentru al doilea simt acel feeling de “acasa” pentru că am participat încă de la prima ediție.

Totuși, Electric Castle mi-a rămas cumva mai adânc în suflet și la aproape un an de la festival încă păstrez brățara pe mână pentru că atunci când o privesc îmi aduc aminte cât de minunată a fost această experiență. Chiar dacă nu am avut atunci bani de bilet am zis că nu pot să ratez așa că am luat legătură cu niște cunostinte și m-am trezit că fac parte din staff-ul evenimentului.

Nu mi-a părut nicio secundă rău că am decis să muncesc la festival, am avut orarul perfect pentru a putea și munci, și mă distra, am avut niște colegi geniali cu care am împărtășit cele mai minunate amintiri. Am cunoscut oameni, am văzut în mare parte cum se organizează un festival atât de mare, am învățat foarte multe lucruri noi, totuși cred că cel mai important e că am reușit să îmi văd artiștii preferați, să dansez la toate scenele și să profit de majoritatea activitatiile disponibile în cadrul evenimentului.

Încă de la intrarea pe poarta principală a festivalului te aștepta un panou imens pe care erau afișate diferite mesaje ce se schimbau la câteva ore, iar organizatorii au fost foarte tari alegând mesajele noastre, ale participanților, iar printe cele mai populare și fotografiate (cel puțin de mine și de prietenii mei) au fost “Send Nudes” sau “I am ok mom. Don’t worry”, dar din câte îmi amintesc, cred că îmi spusese cineva că a fost și o cerere în căsătorie afișată acolo.

Ce am mai remarcat a fost mobilizarea incredibilă pentru cei câțiva stropi de ploaie care au curs. Deși în anii precedenti Electric a fost renumit pentru cantitatea de ploaie care transformă totul într-o mare baltă cu noroi, anul acesta am primit pelerine gratuit, pentru orice eventualitate. Totodată sistemul de plată a fost unul bine pus la punct deoarece puteai achita direct cu brățara, dar și cu un card Mastercard, iar conturile online ale brățărilor îți dădeau oportunitatea de a lega direct cele două între ele fără a mai avea grijă de a depune sau a scoate banii.

Totuși nu doar despre asta este vorba, ci și de toate lucrurile unice puse la dispoziție, cum ar fi: PartyBus, proiect implementat de Mastercard, acele bătălii cu fulgere, cea mai mică discotecă, Royal Wheel sau plaja secretă, din păcate singurul loc pe care nu l-am descoperit personal și la care probabil mi-ar fi plăcut să ajung.

Dat fiind faptul că vorbim despre un festival de muzică nu puteam omite acest subiect, iar cred că concertul la care m-am simțit cel mai bine, a fost a băieților de la Subcarpați. Și da știu că poate sună o nebunie având în vedere că au fost atâtea nume mari, internaționale, dar pentru mine asta rămâne “the best” . Totuși nu pot să mă plâng pentru că m-am simțit foarte bine și la concertul “House of Pain”, “Alt-J”, “Zedd”, “Franz Ferdinand” etc. La toate astea se adaugă o singură dezamăgire și anume “capul de afis” Deadmau5, pentru că nu a fost ceea ce mă așteptăm eu să fie.

Am lăsat pe final mâncarea, chiar dacă nu îmi amintesc numele acelor locuri de unde am cumpărat, am mâncat la festival vreo 2 burgeri foarte gustoși și cele mai bune clătite cumpărate din viață mea. Iar ca o mică paranteză la acest subcapitol, ce mi s-a părut foarte interesant e că în mijlocul festivalului s-a construit un Lidl, atât cu produse, cât și cu prețuri la fel că la un Lidl din oraș, și nu ca la un festival.

Anul trecut am zis că a fost cea mai tare experiență a anului, sper deasemenea să zic și anul acesta la fel.

credit foto: FB EC

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul lui Gabi, îl poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Gabi data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Gabi va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This