#JurnalDeFestivalier: Lorena Sabou

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Lorena este una dintre ele, iar tu o poți susține să câștige!

Lorena Sabou – 20 de ani, studentă la Facultatea de Mate Info (UBB) și lucrează ca Software Developer
Facebook / Instagram

Neversea – nu m-am asteptat la asta!
Like all great travellers, I have seen more than I remember, and remember more than I have seen.

“Dear travellers”,
Toți suntem copii înăuntru. Și știm, copiilor le plac poveștile. Oamenii sunt de 3 ori mai receptivi la povești. Ei bine, în spatele acestui festival stă cu adevarat o poveste. O legendă chiar. Încă pot să aud clar și limpede vocea narativa care o ghideaza, o poveste pe care noi toți, împreună, o scriem pe plaja Neversea.

“Share your infinite youth. You’ve earned your place in my tribe of magic. I’m proud of your endless energy”.

A fost despre tinerețe, energie și magie.

Neversea a fost prima mea întâlnire cu un festival de muzică. Ce-i drept, aveam doar 19 ani pe vremea aceea. Totodată, a fost și primul val – așa vom numi edițiile (cu siguranță multe la număr). Să vă spun sincer, am pornit de acasă, de la Cluj, cu așteptări puține spre deloc. Era un debut și prin urmare, nu aveam nicio idee la ce să mă aștept. Cred ca mă pot numi pionier, corect?

Deci, ce s-a întâmplat la Wave I?

ARE WE THERE YET ?!
La intrarea în festival ești întâmpinat cu un val de energie extraordinar. Toboșari, animatori și o grămadă de voluntari dornici să te îndrume și să te ajute. Ești înconjurat de zâmbete și voie bună încă dinainte sa înceapă nebunia.

Let’s get in the mood for party !

AMENAJAREA
La acest capitol, cuvintele sunt de prisos. Am să vă arăt:

SĂ ÎNCEAPĂ DISTRACȚIA!
Adevărații pionieri ai poveștii au fost artiștii primei seri. Plaja a fost încălzită de magia POP și R&B cu ajutorul Ritei Ora și Ella Eyre. Gradual, am crescut bătăile pe minut cu tropical și deep hoyse pe beaturile lui Lost Frequencies. De ei mi-a plăcut cel mai mult. Au știut formula ideală pentru distracție. Un tempo perfect.

Pentru că îmi place să culeg amintiri de peste tot, n-am putut să mă abțin la Lost Frequencies. Aruncă o privire aici.  Ce ziceam de tempo-ul perfect?
Nebunia începuse totuși odată cu Danny Avila, Wilkinson și Tiesto. Profressive house, electro house, trap, drum and bass si dubstep, toate s-au reunit într-un remix de fericire. Ultima pagina a primului capitol a fost scrisă de către Tujamo. Un succes!

În cea de-a doua zi nici muzica românească nu s-a lăsat uitată iar Delia a facut un super show. “Rămâi cu mă-ta” era printre hituri pe vremea aceea și desigur, toată plaja a vibrat pe aceste 3 cuvinte. Vezi despre ce vorbesc, aici.

Să nu credeți că vă prezint doar lapte și miere, în a doua zi am fost puțin dezamăgită de britanicii Years & Years. Le cunosteam o grămadă de piese, însă prestația nu a fost atat de energica pe cat ma asteptam.
Ne-am revenit rapid din moleșeală cu Afrojack alături de MC-ul lui, care au fost extrem de plăcut surprinsi de energia românilor și au dat, zic eu, tot ce-i mai bun. În timpul prestației lui efectele vizuale îți insuflau o adevărată stare de libertate. Cum se zice în Ardeal, trebuie MUSAI să vedeți asta!

A treia zi ne-a adus-o pe Dua Lipa – cred eu, cea mai bună voce britanică, si Jason Derulo – fetelor, vă arăt mai jos de ce nici nu mai contează vocea, Fedde Le Grand, Nina Kraviz, DUB FX și mulți alții, care au încheiat cu succes și ultimul capitol din WAVE I.

ORGANIZARE – QUICK
Pentru că știu că nu ne place să ne batem capul cu detaliile organizatorice, foarte scurt și la subiect:
CAZARE – Am închiriat un apartament în Constanța la un preț super bun (300 ron/noapte – 3 camere). Din fericire, fiind prima ediție, prețurile erau încă normale.
TRANSPORT – Primăria Constanța a pus la dispoziție doua autobuze speciale, super drăguțe și în temă btw. Un bilet costa 5 lei și era valabil 24h. Pont.
MÂNCARE – Ca la toate festivalurile de altfel, mâncarea varia de la 15-30 lei. Își merita banii. Mâncam în schimb o dată pe zi de la festival. În fond, știm cu toții. Food is for the weak. Trebuie neapărat să încercați pizza Chorizo de la Camionetta dacă ajungeți vreodata!

BĂUTURA – Drinkurile au fost 20-30 de lei, berea 9 lei (500 ml). Fun fact: toată lumea avea o bere desfacută încă de pe autobuz.

IN IMPREJURIMI: Din nou, e musai să vizitați Casino Constanța – unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orașului, construit în 1909.

Așadar, ne vedem la WAVE II ?!

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul Lorenei, o poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Lorena data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Lorena va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This