#JurnalDeFestivalier: Mădălina Otilia Maior

Home $ Festivalier $ #JurnalDeFestivalier: Mădălina Otilia Maior

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Mădălina este una dintre ele, iar tu o poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Mădălina Otilia Maior – 20 ani, studentă la FSPAC
Facebook / Instagram

Ultima experiență la un festival? Tocmai realizez că zâmbesc în fața unui laptop fără un motiv anume. Câte momente frumoase îmi trec acum prin minte și suflet… mă gândesc cu drag și aștept cu nerăbdare venirea toamnei, ghici pentru ce? YAAS, Mioritmic! La asta se adaugă și faptul că ziua mea de naștere este în apropierea datei în care are loc festivalul.

Între timp am dat play set-ului celor de la Masomenos din ultima ediție a festivalului, așa, să mă ia dorul și mai tare, acum să revenim cu picioarele pe pământ dar capul îl lăsăm… între stele.

Spuneam de Mioritmic. La acest festival am luat parte încă din prima ediție, cred că era prin 2014… devenind un obicei și totodată un cadou pe care mi-l fac în fiecare an. Ce poate fi mai frumos? N-am simțit niciodată nevoia unei petreceri private de ziua mea, deoarece am avut mereu prietenii lângă mine, muzică bună iar atmosfera și vibe-ul completau perfect rețeta unui weekend reușit și a unei celebrări. Rememorez cu drag fiecare an in parte, fiind entuziasmată să mai adaug unul apoi încă unul…

Ultima ediție a Mioritmicului m-a surprins mult mai plăcut decât așteptam s-o facă. Spun asta pentru că au fost prezenți mulți artiști dragi mie care au performat impecabil. Plus motivele festivalului inspirate din folclorul românesc au făcut ca totul să fie autentic. Voia bună și zâmbetele au făcut din Pădurea Hoia-Baciu un magnet pentru toți tinerii dornici de distracție și țin să vă spun că nu au fost puțini aceștia. Încă din prima seară a festivalului cele trei corturi erau pline de happy faces suplimentând mai apoi cei noi veniți în cea de a doua seară rămânând în pași de dans pănă în zorii zilei. Vă spun sincer că a fost una dintre cele mai frumoase dimineți de duminică, în jurul orei 10, stăteam jos pe iarbă iar soarele blând de octombrie dansa și el peste noi. Era un aer relaxat, prietenos, toți numai un zâmbet și-o muzică. Chicoteam la expresia “this is our Church” pe care am întâlnit-o pe acea schelă cu diferite mesaje în ediția trecută a festivalului Electric Castle, I know you know what I’m talking about.

Îmi pare mereu că timpul e pus pe repede înainte în zile ca acestea, trebuie să fii pe fază, să te bucuri și să prețuiești clipele în care poți fi cu adevărat acela care ești de fapt, cel făcut din iubire, fericire, libertate… asta e ceea ce oferă festivalurile de acest gen, cel puțin în viziunea mea. Părăsesc cu greu de fiecare dată locurile care mă fac fericită, în cazul acesta pot spune că cele două zile petrecute dansând în majoritatea timpului mă făceau acum să mă mișc și mai greoi. Am lăsat în urma mea muzica tare pornită, oameni frumoși și o emoție de toamnă, mereu aceeași și totuși alta de fiecare dată. Am atașat experiența asta în folderul din mine denumit generic ”Otilia c’est moi”. Aștept cu nerăbdare următoarea ediție dar până atunci urmează câteva festivaluri tari în Cluj care nu merită ratate! The most beautiful things in life are not just things. They’re people, and places, memories and pictures. They’re feelings and moments and smiles and laughter.

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul Mădălinei, o poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Madalina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Mădălina va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!