#JurnalDeFestivalier: Patricia Cosma

Home $ Festivalier $ #JurnalDeFestivalier: Patricia Cosma

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Patricia este una dintre ele, iar tu o poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Patricia Cosma – studentă la Facultatea de Litere, anul 3. Marketing VP la ESN Cluj.
Facebook / Instagram

Cum să devii mai obsedat de obsesie aka „Viața unui Untold-ist neaoș”

Nu aș fi putut înțelege niciodată că un festival, o experiență ca asta, poate să schimbe atât de multe pentru mine.

Ca să-mi pot spune povestea cât mai bine, voi începe cu începutul începutului. In and Out of Love, melodia lui Armin van Buuren, apărută în august 2008, este – și va fi mereu – cea care mi-a trezit obsesia, doar o pasiune pe atunci, pentru EDM (Electronic Dance Music). Încet-încet, de la an la an, am descoperit mai mulți artiști, mai multe piese și, desigur, festivalurile, pe care le-am trăit cu full-screen pe YouTube – ce să-i faci? Așa că mi-am trăit prima experiență de festivalier după bacalaureat, adică prima ediție Untold. Nu a lipsit nici capitolul doi, nici capitolul trei, și cu siguranță cel de-al patrulea va fi cel puțin la fel de nebun. Fiecare an e însemnat în sertarul meu cu un plic plin de amintiri.

Anul trecut, am fost întâmpinată de și mai multă bucurie decât până atunci, probabil pentru că știam că va fi și mai bine. Mi-am schimbat biletul în brățară și am mers să-mi fac programare la atelierul de henna de la Casino. Am explorat locul împreună cu două prietene din Iași și o cafea de la Meron, pentru că patru zile urmau să fie fără somn. În plimbarea noastră, ne-am făcut o poză cu Bromania și am mâncat o gogoașă sărată, stând liniștite pentru că în sfârșit eram acolo unde trebuia.

Cel mai mult am petrecut timpul la scena principală, Arena, și în Sala Polivalentă, ori lângă food court pe timpul zilei. O experiență pe care o recomand oricui este Tram Party. Atmosfera a fost una de nedescris, m-am simțit ca într-un club, dar în același timp ca la o petrecere în aer liber. A fost minunat. Pe lângă asta, Sunnery James & Ryan Marciano au fost o surpriză plăcută pentru mine, pe lângă toți ceilalți artiști “mai consacrați” publicului larg, iar Tujamo a fost o încântare ca de fiecare dată.

Pentru mine, Untold este despre vise, zâmbete, prietenii și experiențe pe care nu le poți trăi în altă parte. După mulți ani, am reușit să vorbesc și să am o poză la răsărit cu cel pe care-l admir cel mai mult din industria muzicală: Armin van Buuren. Era duminică dimineața, 6 august, ziua în care am știut că voi fi mereu acolo. Coincidență că exact atunci Armin a facut istorie cu un set de 5 ore și jumătate? Coincidență că tot pe 6 august In and Aut of Love a fost lansată? Poate. Dar voi chiar mai credeți in coincidențe? #nimicnou

De la intrare până la food court, de la tatuaje semi-permanente la poze colorate în locuri amenajate atent, de la „Unde ești? Nu te văd.” până la „Ridic telefonul cu lanterna acum.”, experiența de festival este una de neuitat.

Am încheiat aventura cu o ploaie venită de la Electric Castle (au făcut schimb de vreme anul trecut). Udă leoarcă, am rămas până la final. Nu puteam pleca fără nimic de la festival și mi-am luat rămas-bun cu o porție de clătite la borcan de la Răzvănărie.

Un pic clișeic, recunosc, dar pentru mine muzica e terapie. Acum, aștept să-mi iau din nou brățara la cât mai multe festivaluri clujene – și nu numai – și să împărtășesc experiența mea cu cât mai multă lume. Experiența ta care este? La ce festival ne vedem vara asta?

Tot ce mai vreau să spun e că… Nu aș fi putut înțelege niciodată că un festival, o experiență ca asta, poate să schimbe atât de multe pentru mine.

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul Patriciei, o poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Patricia data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Patricia va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!