#JurnalDeFestivalier: Paul Marc

Home $ Festivalier $ #JurnalDeFestivalier: Paul Marc

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de >30 de înscrieri, am ales 15 persoane finaliste. Paul este unul dintre finaliști, iar tu îl poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Marc Paul – proaspăt absolvent al Facultății de Biologie și Geologie (UBB)
Facebook / Instagram

Cum e gata cu sesiunea de vară, mă și gândesc la ce urmează să fac. Nu mă duc foarte departe cu gândul că îmi apare în cale, ghiciți ce! Electric Castle. Ca orice student, bugetul e tot timpul prea mic, așa că îmbin utilul cu plăcutul. Mă pun să lucrez și în pauze mă distrez. Zis și făcut.

Așa am ajuns la rețeta succesului, simțind un festival până în măduva oaselor. Ce satisfacție mai mare poți avea decât atunci când e gata festivalul? Tragi linie și vezi că după cinci zile de festival te-ai distrat maxim, iar pe lângă asta ai și contribuit la bunul mers al mega evenimentului ELECTRIC CASTLE 2017.

Nu pot spune decât că sentimentul pe care l-am simțit a fost unul de bucurie. Când vezi atâția oameni fericiți, tu, cel care lucrezi, în primă fază te molipsești și după îi molipsești pe alții. Un virus te cuprinde cu totul.

Ce se întâmplă la castel rămâne la castel!

Dar…

Și după ce e gata, parcă te cheamă înapoi. Castelul acela pare că te vrăjește și te trage în misterul său. EC este modul în care totul însuflețește, de aceea vrei să ai acel sentiment tot timpul. Când ești acolo nu mai ții cont de ziua care e, de ora care a trecut sau de minutul care vine, ci doar de artistul tău preferat care e pe scenă. Nu îți pasă că ai ajuns pe lumină și pleci tot pe lumină. Coada de la bus nu te mai deranjează și te bucuri că poți să mai faci o caterincă înainte să tragi pe dreapta.

Electric Castle e pe bune despre oameni și de asta m-am convins anul trecut. E foarte important faptul că indiferent cât de diferiți suntem, la final, WE ARE THE PEOPLE. Pentru mine, ca și pentru alții, Electric Castle nu mai e doar un festival, e o STARE DE SPIRIT.

#Electricpeople #Wearethepeople #EC17 #goodvibes

Recomandări:
1. Dacă mergi la EC nu trebuie să-ți fie frică de ploaie, este deja un must al festivalului, dacă nu plouă măcar un pic parcă nu e Electric Castle.
2. Neaparat trebuie să încerci măcar odată să dormi în cort la festival și să te trezească căldura de la amiază.
3. Să nu te limitezi la a petrece în festival doar noaptea, și ziua sunt multe chestii faine de făcut, bineînțeles după ce te trezești din euforia serii.
4. Nu rata experiențele bonus pregătite de către organizatori.
5. Imortalizează fiecare moment, să vezi ce bine o să râzi cu prietenii peste ani.
6. Bocancii cred că sunt un articol ce nu ar trebui să-ți lipsească din arsenal și cel mai bine merg asortați cu o pelerină.
7. Cel mai important lucru nu îți lăsa cheful și voia bună acasă.

Un lucru super fain este faptul că fiecare dintre noi își construiește propria experiență, unică și de neuitat folosindu-se de ce îi oferă festivalul: artiști, chill zone, play zone și altele. Folosește-ți imaginația și ai să vezi cât e de fain la festival și cu siguranță te vei întoarce cu drag.

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul lui Paul, îl poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Paul data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Paul va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!