#JurnalDeFestivalier: Teodora Bărbuș

Home $ Festivalier $ #JurnalDeFestivalier: Teodora Bărbuș

by | Jun 4, 2018 | Festivalier

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi.

Căutăm festivalier care să-și publice jurnalul verii aici, pe clujlife.com, iar pentru asta oferim un premiu în valoare de ~1000€ ce constă în 2 abonamente la concertele Jazz in the Park, 2 abonamente VIP la Electric Castle, 2 abonamente la Untold, 350€ bani de cheltuială pentru Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold și muuuulte vouchere #CleverTaxi.

Din totalul de 30 de înscrieri am ales 15 persoane finaliste. Teodora este una dintre ele, iar tu o poți susține să câștige!

? ? ? ? ?

Teodora Bărbuș – studentă la FSPAC
Facebook / Instagram

Amuzantă, dar câteodată plictisitoare, mereu în grabă, dar niciodată devreme, responsabilă, dar adesea cu capu-n nori, timidă și în același timp curioasă, iar de cele mai multe ori buclucașă sunt cuvintele care mă descriu pe mine, Teodora. Sunt “moroșancă” de fel, adoptată la Cluj, iar precum majoritatea studenților am venit aici pentu a-mi continua studiile. Clujul, orașul studenției mele mi-a adus odată cu facultatea, și distracția, că doar așa merg mână în mână. Iar când zic vară, festival, cizme de gumă, visuals și oameni dansând în ploaie cred că deja știți și voi că e vorba de festivalul Electric Castle. Așadar, în cele ce urmează am să vă povestesc experiența pe care am trăit-o la EC5. It’s been emotional.

Anul trecut pe vremea asta eram plină de mulțumire, deoarece tocmai îmi cumpărasem biletul pentru Electric Castle, care urma să fie un adevărat spectacol, jucat în decorul castelului Banffy.

Experiența anilor trecuți m-a învățat că chiar dacă vremea încearcă să țină cu festivalierii, cel mai bine e să fii precaut când te aventurezi să mergi la Bonțida. Așadar, alături de prietenele mele ne-am încălțat cu cizmele de gumă, mai apoi ne-am aranjat pelerinele în rucsac, iar cu acest survival kit nu ne mai rămâne decât să ne vedem ajunse la festival.

Bineînțeles, primul lucru care mi-a captat atenția a fost Royal Wheel aka roata panoramică imensă, mai strălucitoare decât soarele, pe care o vedeai instant cum te dădeai jos din autocar. Curioasă din fire, m-am dus în grabă spre intrare, din dorința de a vedea cât mai repede jocurile de lumini ce dădeau viață întregului castel.

“Welcome back. We’ve missed you!” era primul mesaj afișat la intrarea în festival. Timp de cinci zile, organizatorii au avut grijă să anime electricii cu diferite mesaje precum “Send Nudes, sau “I’m ok mom. Don’t worry!”, preferatul meu fiind… (vă dezvălui la final.)

Totul era magic. Cortina era deja trasă, iar spectacolul începuse. Diferiți artiști urcau rând pe rând pe scene în timp ce spectatorii erau în delir. Oriunde priveai cu ochii, vedeai doar zâmbete, culoare și fericire. Exista un loc pentru fiecare, indiferent că erai fan techno, reggae sau hip hop.

Pe timpul zilei existau o mulțime de activități. Plimbarea cu roata panoramică, fashion corner-ul unde puteai să obții un festival look, terenul pentru volley sau piscina cu mingi sunt doar câteva pe care eu mi le amintesc. Ce mi-a plăcut mult a fost labirintul plin de lumini colorate și fum, pe care trebuia să-l traversezi pentru a ajunge la o altă scenă. Era o adevărată provocare.

Am fost surprins plăcută de Hangar, noua scenă acoperită, unde a fost prezent pe scenă și TroyBoy sâmbătă seara. Iar dacă tot am adus vorba de scene, trebuie să menționez și faptul că scena principală avea niște ecrane imense, care arătau de-a dreptul spectaculos. Puține sunt cuvintele care pot să descrie sentimetul pe care l-am trăit în momentul în care DeadMau5 se afla pe main stange, iar ecranele gigantice proiectau diferite animații trippy care te teleportau într-un alt univers paralel. Spectacolul era gata, iar mulțimea nu înceta să aplaude…

Plouați, dar cu soare în suflet, înfometați, dar hrăniți de sunetele vibrante și nu în ultimul rând melancolici, dar fericiți cu amintirile, ne îndreptăm spre autobuze, așteptând cu nerăbdare EC6. “Let’s meet at the castle!”

So, promisiunea e promisiune: “Wanna be my Electric bub forever?”

? ? ? ? ?

Dacă ți-a plăcut articolul Teodorei, o poți susține astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Teodora data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive și este valabil până în 17 iunie.

Dacă va câștiga, Teodora va participa la Jazz in the Park, Electric Castle, Street Food Festival și Untold pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de festival prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!