#HomeDelivery: de unde comanzi cea mai bună salată de vinete

Home $ Articole $ #HomeDelivery: de unde comanzi cea mai bună salată de vinete

by | Jun 8, 2018 | Articole, Home Delivery

Aveam planuri mari pentru voi astăzi, voiam să vă recomandăm câteva locuri unde puteți merge la un picnic în Cluj, restaurante în afara orașului pentru care merită să faceți o plimbare în weekend, dar vremea asta instabilă a stricat (din nou) tot. Picnicul e clar exclus, că plouă imediat din nou, poate revenim totuși cu restaurantele, că am văzut că vă place să mergeți aproape de Cluj, am primit foarte multe inimioare la articolul de ieri.

A trebuit să ne decidem totuși asupra unui subiect, așa că am ales ceva din categoria #homedelivery. Mâncare, bineînțeles. Am tot stat și m-am gândit la ce n-am recomandat până acum, la ceva ce-mi amintește de vara acasă, la bunici, și uite așa am ajuns la salata de vinete, un preparat cunoscut și îndrăgit de toată lumea. Haideți să vedem de unde comandăm.

O primă variantă ar fi la Hugo. Atenție, doar de la City, la The Office nu au în meniu. Mie îmi place mult această opțiune pentru că salata vine și cu niște roșii cherry simpatice deasupra, dar și cu foccacia, and that is the real thing. Mănânci ceva cu care ești obișnuit de când lumea în combinație cu ceva care îți amintește de Italia, yummi. Costă 16 lei și o puteți comanda în intervalul 10.00 – 16.00, de luni până vineri. Pentru comenzi mai mici de 50 de lei se percepe o taxă de transport de 10 lei, dar sigur vi se mai face poftă de ceva din meniu. Poate un desert? Tortul cu ananas și morcovi sună foarte tentant.

De asemenea, nu-i putem uita pe cei de la Grande. În meniul lor găsim salată de vinete cu maioneză, care vine la pachet tot cu roșii și foccacia. Eu am comandat de multe ori de la ei și mereu am fost mulțumită, nu-i nicio diferență între cea de la Grande și cea de la mama acasă, chiar îți potolește dorul de ducă. Costă 16 lei, orarul pentru comenzi este de la 9.30 la 22.00, de luni până sâmbătă și de la 11.30 pâna la 22.00, duminica. Nu există comandă minimă, dar pentru comenzi mai mici de 40 lei se plătește cu 5 lei în plus.

Salata de vinete de la Marty nu avea cum să treacă nemenționată, iar imediat ce o vedeți și gustați, veți înțelege de ce. Un bol arătos însoțit de pâinica specifică restaurantului te vor purta înapoi în anii copilăriei. Puteți comanda delicatesa de pe HipMenu, la prețul de 16 lei până la ora 22.30. Comanda trebuie să fie de minimum 40 de lei și beneficiezi de transport gratuit.

Acum, poate nu mulți știți sau ați încercat salata de vinete vegană de la Samsara Foodhouse. Sau poate chiar preparatele de la Samsara. Recunosc că și eu am fost destul de sceptică în ceea ce-i privește și mi-a luat ceva timp până să le trec pragul, dar odată ce luați un loc la masa lor, veți fi cuceriți. Rețeta lor pentru salata aceasta sună în felul următor: vinete, maioneză vegană făcută în casă, lămâie, ceapă și pâine făcută în casă. Nimic mai simplu, nimic mai delicios. Costă 19 lei, iar comanda trebuie să valoreze minimum 30. Taxa de transport este de 5 lei.

Ultima, dar niciodată cea din urmă propunere este 25th) Downtown Flavours, care servesc salata de vinete cu ardei copți. Oh, the feelings. Rețeta este reinterpretată după cea a bunicii și nu are cum să nu vă placă, mai ales că ardeii copți îi oferă parcă complet alt gust. Chiar, e cineva îngrozit când aude de salata de vinete? Nu cred, așa că comandați direct aici dacă aveți poftă, are prețul de 25 lei. Atenție doar la faptul că e necesară o comandă de minim 25 lei, iar taxa de livrare este fixă, de 7 lei.

Tu de unde comanzi acest preparat când ți se face poftă?

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!