Articole

10 motive care să te convingă să NU mergi la MOX anul acesta

Ugh, atâtea festivaluri și atâta agitație… Mai trebuie să faci o selecție, că altfel înnebunești. Și dai și faliment. În plus, toate-s la fel, parcă nici unul n-ar vrea să te scoată puțin din cotidianul acesta care te sufocă, să-ți dea și altceva, nu doar bumți-bumți până-n zori. N-am mai stat pe gânduri și am zis că e musai să facem o listă și să convingem pe toată lumea că mersul la unele nu are niciun rost. Am ales prima victimă, așa că astăzi vă oferim 10 motive (întemeiate) care vă vor convinge să NU mergeți la MOX anul acesta.

1. Nici un om sănătos la cap nu ar bate atât amar de drum până în Valea Drăganului pentru un festival. Cu mașina faci vreo oră jumătate, dacă mergi cu bicicleta sau trenul… obosești. Și după, urmează 4 zile în care întreaga natură complotează și te încarcă cu energie cât să-ți ajungă până la următoarea ediție. Cum vrei să te întorci de acolo, un om relaxat și fără griji?

 

2. General Levy (cu al său stil specific de reggae și faimosul ”Wicked, wicked”), Golan, ERB N DUB, MC Mota, The Model și încă vreo 50 de artiști care vor cânta în inima pădurii nu vor putea înlocui niciodată boxa aia șmecheră a voastră, la care ascultați toată muzica de pe YouTube. Toată. Și Beyonce chiar.

 

3. Oricum te poți da pe un waterslide când, unde și cu cine poftești și în Cluj, nu doar pe deal la MOX. Că doar nu degeaba plouă de atâtea zile. Pune primarul ceva la cale și pentru voi, stați fără grijă.

 

4. De ce ai vrea să mergi la ”Scena din pădure”? După denumire se înțelege că totul e izolat fonic de copaci, singurele lumini sunt de la stele (dacă aveți noroc poate se aprinde și Luna) și la un moment dat va răsări soarele sub privirile voastre și vă va trimite în cort, la somn.

 

5. Nu o să te sune nimeni cât ești la MOX, pentru că nu prea este semnal pe acolo. Va trebui să faci un lucru îngrozitor, dar necesar: să vorbești cu oamenii uitându-te la ei.

 

6. Nu tu vei avea poveștile cele mai interesante, că mai sunt sute de oameni faini pe acolo și lupta e prea strânsă ca să ieși învingător. Mai ales dacă se apucă voluntarii să povestească despre perioada lor de Sihăstrie…

 

7. Fiecare face ce vrea, dar activități precum statul în hamac, admiratul răsăritului, stargazing, plimbări și toată faza asta cu natura nu sună a anii 80 un pic?

 

8. Sigur se face un foc de tabără plictisitor în fiecare seară și se adună toți neinteresanții în jurul lui, cântă și se simt bine, că doar asta se întâmplă la fiecare ediție. Și mai și strălucesc stelele pe cer de zici că suntem într-un tablou pictat, nu în viața reală.

 

A post shared by MOX (@musicoutdoorexperience) on

9. De ce să participi la ateliere creative și activități în munți când poți să apeși ”Next episode”, ”Skip intro” și ”I am still watching” toată vara?

 

10. N-are niciun sens să strigi ”măăăăi” ca disperatul prin pădure, îți va răspunde toată lumea și nu vei ști oricum cu cine să te împrietenești. Urăsc când am prea multe opțiuni.

 

A post shared by MOX (@musicoutdoorexperience) on

Acum, hai să fim serioși și fuga-fuguța la MOX, că e minunat festivalul acesta. Dacă vreți să aflați mai multe despre ediția de anul acesta și ce ni s-a pregătit, citiți aici interviul cu Marius Bugeac, co-fondator. Noi abia așteptăm, va fi frumox de tot. Ne vedem acolo, ți-ai luat bilet?

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.