Articole

Exclusiv Catering îți răsplătește fidelitatea

Cred că fiecare student care ajunge pe băncile FSPAC-ului (Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, locul unde mi-am îngropat și eu 4 ani din viață și sper că și pe al cincilea), își dorește într-un anumit punct să devină organizator de evenimente. Eu am ajuns să mă îndrăgostesc de social media și copywriting înainte să mă avânt spre zona de event-planning, dar încă mi-a rămas în sânge o mică și nerostită dorință de a căuta cele mai bune oferte, de a citi părerile altora despre un furnizor, de a alege un local potrivit nevoilor mele, pentru că o zi de naștere și o ieșire cu ai tăi colegi de birou clar nu se pot încadra în același decor, și fac asta cu mare drag ori de câte ori am ocazia.

Am descoperit o chestiune foarte tare de curând, când îmi planificam ziua de naștere de zici că-mi era propria nuntă, și de fapt era vorba doar o ieșire cu cei mai dragi oameni mie (care erau în Cluj at the moment) plus o mică adunare cu echipa, și mi-am dat seama că aș putea să împărtășesc și cu voi, că sigur sunt pe aici mici organizatori.

Inițial am vrut să fac un mini party în casa nouă, că nu degeaba am mai scris în trecut despre cum poți organiza singur ceva rapid și drăguț la tine acasă. Era simplu, aveam la îndemână și lista cei mai buni furnizori de mâncare și băuturi. Știam sigur că platourile de la Exclusiv Catering vor mulțumi pe toată lumea și că nu pot lipsi de pe masă, mă decisesem la un platou bruschete Ciao Italia și un Hanul Ancuței, și tot mișunând pe site-ul lor, am descoperit că dacă comand produse din categoria “Platouri standard” până la 15 septembrie, îmi fac și cei de la Exclusiv Catering un cadou: un platou de prăjituri Sweet Day din partea casei ( 500 gr). Oh well, super. Păcat că nu a fost gata apartamentul la timp și am mutat toată distracția în Enigma.

Mi s-a părut o afacere bună toată treaba asta cu platoul dulce din partea lor pentru că fie că vorbim despre o nuntă, un botez, un majorat, o aniversare sau chiar un eveniment corporate, parcă totul poate lipsi din discuție, dar nu și aperitivele, deci cu siguranță comandați minim două. La ei găsiți o mare varietate la această categorie, de la platouri cu aperitive tradiționale, la cele din bucătăria internațională și până la platourile cu prăjituri de casă. Nu lipsesc nici cele destinate prichindeilor sau cele de pizza, ale căror ingrediente proaspete, arome diferite și gusturi delicioase, atrag pe toată lumea.

Mai trebuie să vă spun că la ei aveți transportul este gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei!

Atât am avut să vă povestesc azi. Vă mai spun ce descopăr la Crăciun sau când îmi mai trece prin cap să organizez ceva!

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 20

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Tue 20

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Tue 20

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Tue 20

MMGA/Oana Barbonie

14 November, 7:00 pm - 28 November, 7:00 pm
Tue 20

Festivalul Mozart 2018

16 November - 22 November

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC