#StreetFood #PeopleOfCluj

Home $ Articole $ #StreetFood #PeopleOfCluj

by | Jul 7, 2018 | Articole

Despre noi știți deja că suntem înnebuniți după Street Food Festival și nici nu ne mai amintim cum era viața înainte de food truck-urile parcate în stradă, avem vendori preferați mereu, încercăm tot timpul când apare ceva nou, dar am fost tare curioși să vedem vouă ce vă place la acest festival. Așa că am profitat că weekendul acesta are loc la Cluj și am dat o tură pe Aleea Stadionului, să vedem ce zice fiecare, ce preferă, cum se simte.

Ștefania, 24 ani, Instructor de dans

Văd în Street Food Festival un eveniment despre socializare, unde pot să cunosc oameni noi, să formez legături noi, să învăț alte lucruri. Este al treilea eveniment Street Food Festival în care mă implic direct și o fac cu mare drag de fiecare dată.

Bogdan, 30 ani, IT-ist

E fain pentru că aici poți mânca ceva diferit față de ceea ce îți oferă un restaurant, deși în ultima vreme toată lumea parcă se duce într-o singură direcție: pizza, burgeri etc. și prea puțin apare ceva nou. Calitatea la Street Food Festival e mult deasupra peste ce se întâmplă în localuri, e altceva, iar la unele se simte și raportul calitate-preț. Dar asta se întâmplă și pentru că majoritatea restaurantelor încearcă să introducă în meniu tot felul de preparate street food care nu sunt făcute în stradă, și clar nu le iese.

Emilian, 32 ani, hairstylist

Îmi place berea și mâncarea, nu prea e mult de dezvoltat. Vin în fiecare an, e un festival super tare, se adună lumea, mă întâlnesc cu toți prietenii, ne simțim bine. Îmi plac mult burgerii, dar încerc tot ce e pe aici. Parcă simt nevoia unei beri mai diferite totuși.

Rareș, 35 ani, Creative Director

Îmi place mâncarea, berea (deși aici aș vrea mai multă diversitate), dar mai mult de atât, îmi place că din doi în doi pași te întâlnești cu cineva cunoscut, toată lumea e aici, e o scuză foarte bună să ieși din casă, e o atmosferă tare faină. Nu sunt omul cel mai potrivit ca să mă întrebi care e preferata mea, pentru că nu mă consider gurman, cred că mâncarea are mai mult un rol practic. Eu mi-am luat un burger, nimic special. Fuzionez mai bine cu partea aceasta a festivalului, de stat afară, de interacțiune.

Bogdan, 26 ani, Pilot calificat

Îmi place atmosfera la Street Food Festival pentru că se adună multă lume aici, că ai o selecție bogată de mâncare, care nu se găsește oriunde la fel de ușor. Te întâlnești cu prietenii, bei o bere, toată lumea e relaxată, cam asta e.

Alex, 31 ani, Product Manager

Cred că Street Food a reușit să schimbe această partea a orașului și că e mai mult decât un festival deja. Nu vii doar să mănânci, vii să descoperi, noi ne luăm vreo 2-3 chestii și le împărțim, vrem să testăm cât mai multe.

Iulia, 31 ani, Operations Manager

Îmi place mult varietatea de anul acesta, mai ales la capitolul băutură, unde avem și cocktail-uri, vinuri și altele. În plus, este mai dinamic, ai locurile unde poți să stai să mănânci, diverse activități, e un eveniment care chiar pune în valoare zona aceasta a orașului, fiind și outdoor.

Oana, 25 ani, Copywriter

Eu vreau ca atunci când vin la Street Food Festival să mănânc ceva ce nu am mai mâncat niciodată, să testez ceva nou. De exemplu, ieri am mâncat o specialitate asiatică, ceva nou. Mi se pare că un festival de genul acesta îți oferă șansa de a încerca ceva ce nu găsești în oraș, mai ales că la noi oferta e foarte slabă, ai vreo 2-3 restaurante asiatice, zeci italienești și nu reușești să-ți satisfaci pofta.

Victor & Isabela, 31 ani și 29 de ani, working in IT.

Nu se vede, dar suntem gurmanzi amândoi. Am fost și ieri, azi am dat o tură, ne-am luat câte ceva și urmează să mai dăm una. Sincer, mi-e dor de Drunken Squid, le-am și scris să-i întreb unde sunt, dar am mâncat un burger nou de la Marty, foarte bun, cu carne de rață. E cam slăbuță oferta la fructe de mare, dar e plin de fructe de coteț.

Nelida, 36 ani, agent imobiliar

Îmi place foarte mult diversitatea pe care o aduce Street Food Festival, dar și că ingredientele și preparatele sunt proaspete și de calitate. Încă nu am încercat nimic, e prima zi când vin, dar am o foameeee…. și vreau să încerc cel puțin trei vendori. Încep cu Steakaway, după care, în vreo 2 ore, merg la o paella. Nu plănuiesc să plec prea repede, căci sunt destule de făcut pe aici.

Voi de ce mergeți la Street Food Festival, ce vă place acolo și ce ați mai testat la această ediție?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!