Electric Castle la mai puțin de 24 de ore de la deschiderea porților

Home $ Articole $ Electric Castle la mai puțin de 24 de ore de la deschiderea porților

by | Jul 17, 2018 | Articole

N-am mai rezistat. Ne-am trezit dis-de-dimineață (ei, la 9.00), ne-am urcat în mașină și am pornit spre Bonțida. Aseară am lucrat câteva ore în șir pentru a vă aduna toate informațiile necesare participării voastre la Electric Castle și le-am pus în ghidul #ClujLife, pe care îl puteți vedea aici. Ne mâncau călcâiele de curiozitate, așa că am hotărât că nu mai are sens să așteptăm și în jumătate de oră ne-am trezit că intram fericiți pe poarta festivalului.

Lucrările finale sunt în toi, nici nu vă puteți imagina forfota generală. Mi-a plăcut mult însă că nu am simțit nicio clipă o atmosferă haotică plutind în aer, toți își cunoșteau pozițiile și îndatoririle. Băgăcioși ca de obicei, am luat la pas tot perimetrul festivalului, tot observând schimbările față de ediția trecută, lăudând îmbunătățirile și dându-ne și noi cu părerea de parcă am avea idee cât efort presupune de fapt organizarea unui astfel de festival.

Sincer vă spun, e un sentiment incredibil să stai în fața unei lumi care se ridică sub ochii tăi. Mâine, când vom intra toți pe poarta festivalului, vom trece rapid pe lângă unele zone, fără să știm cât s-au chinuit alții ca ele să fie acolo, fără să bănuim că la Bonțida soarele bate mereu, doar când e concertul nostru preferat nu, fără să apreciem cu adevărat experiența care ni se oferă.

Până ne vedem cu toții mâine, vă lăsăm câteva cadre, să vă faceți o idee despre ce se întâmplă acolo și să fiți la fel de surprinși ca noi, când veți păși într-un loc care pare că e acolo de când lumea și pământul, dar de fapt s-a lucrat la ea până în ultimul moment. Producția de anul acesta este mai impresionantă ca oricând, iar de lucrul acesta vă veți convinge cu toții mâine. Zone acoperite pentru aproape 25.000 de oameni, 800 mp de portafloor, alei pietruite în tot festivalul, ei sunt pregătiți pentru orice tip de vreme.

Așa e la Electric Castle la mai puțin de 24 de ore de la începerea festivalului:

     

Ne vedem la Castel? Get your ticket!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!