.msg România construiește încă un loc de joacă, de data aceasta pentru copiii din Aghireșu-Fabrici

Home $ Articole $ .msg România construiește încă un loc de joacă, de data aceasta pentru copiii din Aghireșu-Fabrici

by | Jul 26, 2018 | Articole

Probabil vă amintiți bine și voi locul de joacă din copilărie. Era locul acela în care mergeai dis-de-dimineață și te întorceai la apus, locul acela pentru care luai masa în mod fast forward ca să câștigi timp. Pentru că e un loc strâns legat de copilărie și semnificativ pentru aceasta, existența lui este necesară în orice comunitate.

.msg systems Romania va construi un loc de joacă pentru 290 de copii ce învață în Aghireșu-Fabrici, sâmbătă, 28 iulie. Acțiunea nu este prima de acest fel, anul trecut realizând una similară în comunitatea din Mărișel. Înarmați cu energie, voie bună și desigur, uneltele necesare, aceștia au construit un spațiu de joacă destinat școlarilor din localitate.

Întreaga activitate nu a fost altceva decât un mod util în care angajații .msg au ales să își petreacă team-buildingul. Pe lângă faptul că munca fizică a fost bine primită, aceștia au muncit cot la cot cu colegi cu care poate nu interacționau des, fiind în departamente diferite. După zile întregi petrecute la birou, au trecut la șurubelnițe, ciocane și pensule, munca în echipă devenind principalul lor atu. Iar la finalul zilei rezultatele au fost pe măsură: un teren de fotbal, coșuri de gunoi din lemn, mese, bănci și o căsuță cu tobogan au adus surpriză și bucurie în ochii copiilor din localitate. A fost construit și un gard, cu scopul de a izola animalele de curtea școlii. Astfel, copii se pot juca în voie într-un spațiu de toată frumusețea, mulțumită IT-iștilor puși pe fapte bune.

Și cum acțiunea a fost un real succes, anul acesta vorbim despre .msg Heart Work 2.0, în Aghireșu-Fabrici. Obiectivul e un parc cu balansoare, leagăne, teren de fotbal, teren de volei, teren de badminton, mobilier de picnic pentru luat masa în curte, trambulina de grădina, șotron și alte jocuri de curte pentru copii… adică un parc în toată regula.
De data aceasta, echipei .msg se alătură și prieteni, colegi, soți/soții sau alte cunoștințe dornice de a se implica. Astfel, proiectul devine .msg & friends Heart Work, promovând acțiunile sociale și valorile organizației chiar mai departe de angajați. Cu această ocazie, ne vom alătura și noi prietenilor de la .msg în acțiunea din acest weekend și vă ținem la curent 🙂

.msg România se implică activ și în alte proiecte. De la ciclism la alergat, ei încurajează și practică acțiunile cu impact pozitiv. Așa a luat naștere primul lor proiect, Maraton Apuseni, ce anul acesta a avut aproape 1500 de concurenți. Și nu s-au oprit aici. Alături de voluntarii de la .msg Maraton Apuseni am participat la împădurirea de la Vâlcele, unde ne-am simțit mândri că am produs o mică schimbare în bine. Și asta ne bucură. V-am povestit cum a fost experiența în articolul de aici. La scurt timp, un alt demers sănătos a fost pus în mișcare. Ride2Work este proiectul în care .msg s-a implicat pentru a încuraja o alternativă la mersul la muncă cu mașina sau autobuzul. Da, e vorba de mersul pe bicicletă.  Ar putea fi soluția de care avem nevoie, mai ales la orele aglomerate ale dimineții.

Așa că sâmbătă, 28 iulie, luăm o pauză de la munca de birou și le dăm o mână de ajutor prietenilor de la .msg. Ne auzim luni, cu povești de acolo!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!