Ce poți face pe timpul zilei la Untold

Home $ Articole $ Ce poți face pe timpul zilei la Untold

by | Aug 4, 2018 | Articole

Mindblowing. Așa se vede Untold prin ochii unei persoane care pășește pentru prima dată în lumea acestui festival. Timp de o săptămână, am stat cu sufletul cât un purice până în data de 2 august, cu gândul la momentele în care voi petrece până dimineața pe muzica unora dintre artiștii mei favoriți. Două zile (și nopți) s-au scurs mult prea repede și îmi doresc să dau timpul înapoi în ziua de joi doar pentru a prelungi clipele de libertate, distracție, nebunie. Deocamdată, păstrez melancolia pentru finalul festivalului, fiindcă ne mai așteaptă încă două zile pline de concerte și voie bună.

M-am gândit îndelung cum aș putea să încep acest articol, despre ce anume să vă povestesc. Nici acum nu m-am hotărât asupra unui plan de idei, fiindcă au fost prea multe momente unice, pe care cu greu aș putea să le descriu în cuvinte. Tocmai de aceea, până la articolul viitor, vă rog să îmi permiteți câteva momente să îmi pun în ordine concertele favorite. Mă bazez pe faptul că ați fost la majoritatea și mă veți înțelege fără prea multe exprimări și descrieri pompoase. Până atunci, haideți să discutăm puțin despre activitățile pe care le puteți face în cadrul festivalului, înainte să vă fure ritmurile muzicii.

Fie că sunteți deja familiarizați cu scenele, fie pășiți pentru prima dată pe tărâmul Untold, trebuie musai să cunoașteți fiecare colțișor plin de culoare al zonei. Cum puteți face acest lucru în doar câteva minute? Da-ți o fugă până la Cluj Arena unde vă așteaptă celebra roată. De îndată ce veți ajunge în vârf, priveliștea vă va umple de frenezie încât veți da uitării orice teamă. Pozele pe care le veți putea face la înălțime vor fi motiv de laudă pe toate canalele de social media, dar și dovada că ați văzut festivalul în toată splendoarea sa.

By day ? By night ? #untold #untoldfestival #untold2018 #untoldfeelings

A post shared by Cristina Iankulescu (@cristinaiankulescu) on

Cine și-a pus în minte să facă o schimbare de look, now put your hands up! Acum este timpul să nu vă mai gândiți dacă v-ar sta bine cu o anumită frizură, ci chiar să o încercați. Domnișoarele pot alege dintr-o gamă largă de codițe și împletituri, iar domnii se pot lăsa pe mâinile unor profesioniști care să le aranjeze barba și părul. Pentru cei ce iubesc tatuajele, dar care nu pot să treacă peste teama de ace, standurile de tatuaje temporare sunt pregătite să vă îndeplinească visul fără urmă de durere. Doar vă alegeți modelul preferat, se adaugă puțină apă și bum, puteți asorta noul look cu mișcările de dans.

Poze, poze și iar poze! Nimeni nu ratează ocazia de a imortaliza cele mai frumoase momente din cadrul festivalului. Sintagma Îmi faci o poză? e deja clasică și cu toții avem acel prieten care nu refuză niciodată o rugăminte insistentă, chiar și atunci când nu mai are pic de răbdare. Ei bine, voi marii iubitori ai fotografiilor, veniți cu amicul preferat sau cu toată gașca la photobooth-urile amplasate în zona parcului. Odată ajunși aici, trebuie numai să zâmbiți, iar poza o primiți pe loc, pregătită să vă aducă aminte peste ani de timpul minunat petrecut împreună.

#untold2018 #magiapro #protv #selfiemirrorphotobooth

A post shared by Selfie Mirror Photobooth (@selfiemirrorphotobooth) on

La Untold puteți fi sufletul petrecerii, sau să dați timpul înapoi, pe vremea când vă jucați în fața blocului. Lângă scena Daydreaming veți găsi un loc special amenajat, unde aveți posibilitatea să jucați diferite sporturi pe care la cunoașteți încă din copilărie: badminton, fotbal, tenis cu piciorul sau de masă, baschet și multe altele. La final, după ce competiția a luat sfârșit, vă puteți relaxa în hamace sau pe bean-bags. Dacă activitatea va lasă înfometați, pe Aleea Stadionului veți fi întâmpinați de mirosul apetisant și de bunătățile gătite în zona de food court.

Acum că sunteți mai informați, nu mai pierdeți timpul și profitați la maximum de ultimele două zile de festival.

Care sunt activitățile voastre preferate din cadrul acestei ediții?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!