Câteva preparate noi care ne-au atras atenția din meniul de la Pokka

Home $ Articole $ Câteva preparate noi care ne-au atras atenția din meniul de la Pokka

by | Aug 28, 2018 | Articole

Nu știu de câte ori pe zi mănâncă un om în mod normal, dar eu mănânc ori de câte ori îmi este foame. Poate din acest motiv întrebarea pe care o primesc cel mai des este – ”Tu mai poți?” Da, mai pot, aviz curioșilor. Și amatorilor. Astăzi, fiind la birou deja de vreo 5 ore (timp în care deja avusesem parte de o masă consistentă, cu două feluri, la ora 12.00), am constat că iar aveam poftă de ceva. Am început să dau scroll în sus și în jos pe HipMenu, parcă tot aceleași preparate erau acolo, de când lumea și pământul. Bănuiesc că acesta este dezavantajul comandatului prea des.

Deodată, îmi amintesc că cei de la Pokka au câteva preparate noi în meniu. Mai mult, sunt vegetariene. Cam asta tind să fac dacă simt că deja am exagerat cu poftele culinare: să încep pe parcursul zilei să mănânc din ce în ce mai sănătos. Sau invers. Intru la ei pe site la secțiunea special dedicată noutăților, unele îmi erau deja cunoscute, altele nu. Fiind mai mulți în birou (adică doi), am zis că numai bine putem testa și să nu ne limităm doar la un produs, așa că am comandat Veggie Tacos, Enchilada Veggieballs și ceva light, un Quinoa Taco Bowl. Ce-i drept, abia m-am abținut să nu adaug și o porție de churros cu ciocolată, probabil fac parte din ultimele mele obsesii.

Despre timpul de livrare nici nu are sens să discutăm, eu nu am așteptat niciodată după băieții aceștia de la Pokka, zici că ghicesc comenzile în stele și le fac în avans. Nici nu am apucat să mă gândesc a doua oară că mi-ar fi foame, că m-am și trezit cu preparatele pe masă. Am lăsat toate task-urile să aștepte și m-am apucat să testez.

Am început cu Veggie Tacos, în primul rând pentru că știam că merg la sigur. Niciun Taco de la Pokka nu mă dezamăgise, iar acesta nu avea să fie primul. Ingredientele minune: veggie balls pe bază de năut, sos de fasole, salată verde, roșii și avocado, totul bine învelit în tortilla lor faimoasă, făcută în casă. Personal, mi-a plăcut mult mai mult după ce i-am adăugat sosul de avocado cu coriandru, dar dacă nu sunteți fani sos, sigur nu veți avea nicio problemă. Cu toate că sosul este home-made, deci nu ar trebui să fie niciun impediment în ecuație.

Next: Enchilada Veggieballs, adică niște chifteluţe spicy, vegetariene, pe bază de năut, scăldate în sos de roşii, acoperite cu caşcaval şi gratinate la cuptor, care au venit la pachet cu orez basmati. Preferatele noastre, de departe. Ne-au atras atenția încă de când le-am scos din ambalaj, nu știu cum am avut atât de multă tărie de caracter și am început cu Veggie Tacos, când vedeam cașcavalul acela cum se întinde chiar lângă noi, apetisant, tentant. Combinația cu orez mi s-a părut foarte potrivită, mai ales că fiind ușor spicy chifțeluțele, simțeam nevoia să mai gust și din altceva, iar orezul era numai bun.

După ce ne-am făcut de cap cu această enchilada, vă puteți imagina și voi câtă poftă mai aveam să mâncăm o salată. Ne-am ”sacrificat” totuși, doar nu era să renunțăm. Plus că mănânc foarte multe preparate cu quinoa în ultima vreme și eram curioasă să văd cum e Quinoa Taco Bowl-ul celor de la Pokka comparativ cu altele. Concluzia? Extrem de fresh! Salată, legume, roşii cherry şi quinoa, toate mi-au lăsat impresia că erau foarte proaspete, ardei și salată parcă acum fusese adunate din grădina bunicii. Desigur, nu a lipsit sosul de avocado cu coriandru, care a completat bolul.

La secțiunea ”Vegetarian & vegan” găsiți mai multe opțiuni dacă sunteți interesați. Musai e de încercat și Veggie Burgerul, credeți-mă pe cuvânt, că nici acum nu uit când l-am testat prima oară și cât de impresionată am fost.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!