Exclusiv Catering îți este alături și în noul an școlar. Vezi oferta lor pentru școli și grădinițe

Home $ Articole $ Exclusiv Catering îți este alături și în noul an școlar. Vezi oferta lor pentru școli și grădinițe

by | Sep 4, 2018 | Articole

E din nou momentul acela (neplăcut, aș putea adăuga) al anului, când intri într-un supermarket și pleci cu rechizite chiar dacă tu ai încheiat relația cu trezitul la ora 07.00 acum 5 ani.  Astăzi am aflat și eu de ce, căci chiar dacă am simțit trecerea de la vară la toamnă, nu am crezut că începutul noului an școalar este chiar atât de aproape. Dar distracția începe în data de 10 septembrie, adică elevii se bucură săptămâna aceasta de ultimele zile de vacanță, somn până la amiază și răsfăț continuu din partea părinților.

Mi-am amintit că cel mai greu îmi era să mă despart de mesele copioase din vacanță și să mă întorc la pachețelul pe care îl primeam la școală și pe care trebuia să-l mai împart, eventual, și cu jumătate de clasă, pentru că alți părinți nu aveau suficientă imaginație. M-am întrebat oare cum mai decurg lucrurile în ziua de azi, ce mai mănâncă prichindeii în pauze, dacă mai vine cineva cu șandivșul de acasă, dacă se mai fac clasamente a cui e mai bun. Eu am aflat de curând de oferta celor de la Exclusiv Catering pentru grădinițe și școli, mi s-a părut foarte interesantă, așa că am decis să o împărtășesc și cu voi.

După cum deja știți, mâncarea nu este opțională atunci când ne gândim la orele petrecute în banca de la școala. Nu de alta, dar știm cu toții faptul că, pentru a avea energie și randament, copii trebuie să aibă o alimentație sănătoasă care să conțină preparate menite să furnizeze necesarul de nutrienți. Activitatea zilnică este influențată de alimentație pentru toți dintre noi, nu doar pentru aceia care își petrec 8 ore într-un birou, iar școlarii și pre-școlarii nu sunt o excepție. Meniurile asigurate de Exclusiv Catering sunt verificate de consultanți în ceea ce privește valoarea nutrienților și sunt diferite în fiecare zi, astfel încât cei mici să nu ajungă să-și dea ochii peste cap de cum văd porția de mâncare. Vorbim totuși despre o vârstă la care plictiseala intervine destul de repede…

Așadar, aveți două opțiuni: meniul proporționat sau cel vrac. În cazul celui dintâi, trebuie să știți că acesta este porționat, în porții egale pentru fiecare copil, vine într-un ambalaj de calitate și este servit foarte rapid. Dacă vorbim despre cel vrac, mâncarea scoasă din cuptor este imediat introdusă în transportatoare termoizolante special, se păstrează caldă și nu necesită reîncălzire, este porționată după apetitul fiecărui copil și se elimină costul ambalajului. Prețul unui meniu este de 10 sau 12 lei, dacă optați și pentru o gustare (fruct sau prăjitură de casă).

 

Personal, mi se pare o soluție foarte bună pentru a vă asigura că stomăcelului copilului vostru este fericit în lipsa voastră. Plus că, despre cei de la Exclusiv Catering avem de spus numai de bine. Au peste 16 ani de experiență, iar preparatele lor sunt bine gătite, cu ingrediente mereu proaspete, naturale și atent alese. Nu folosesc baze de mâncăruri, prafuri industriale, vegeta sau alte arome artificiale, iar pentru a da gust mâncării apelează la mirodenii de tot felul și ierburi aromate. Meniurile conțin toate vitaminele de care copii au nevoie, iar mâncarea este gătită, ambalată și transportată în condiții de maximă igienă și siguranță alimentară.

Tu cum te asiguri că micuțul tău este bine alimentat cât timp este la școală / grădiniță?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!