Meciul anului în baschetul românesc are loc la Cluj pe 23 septembrie

Home $ Știri Cluj $ Meciul anului în baschetul românesc are loc la Cluj pe 23 septembrie

by | Sep 5, 2018 | Știri Cluj

Meciul anului în baschetul românesc are loc la Cluj pe 23 septembrie. Din pasiune pentru joc: U-Banca Transilvania și Panathinaikos BC OPAP, un demonstrativ spectacol organizat de Sports Festival.

Avem oaspeți de calibru mondial la Cluj și cel mai de seamă oponent pentru U-Banca Transilvania de până acum: campioana Greciei. În ultimii 23 de ani Panathinaikos BC OPAP a câștigat cel puțin unul din titlurile pentru care a luptat (EuroLeague, Greek League, Greek Cup, Intercontinental Cup).

Nick Calathes a fost sezonul trecut favorit pentru poziția de Most Valuable Player al EuroLeague, iar Xavi Pasqual a fost desemnat în ultimele 2 sezoane antrenorul anului în Basket League. Grecii aduc la Cluj un malmares impresionant de titluri: 6 EuroLeagues, 36 Greek Championships, 1 Greek Cups, 1 Intercontinental Cup, 2 Tripple Crown.

Bilete aici.
Primele 2.000 de bilete vor fi disponibile la prețuri de Early Bird: 20 lei, 40 lei și 55 lei. Ulterior, prețurile vor crește la 30 lei, 55 lei și 75 lei. Biletul asigură acces și la concertul Guess Who din deschidere și after party-ul cu DJ Shiver. Abonații U-Banca Transilvania vor beneficia de prețurile de Early Bird în permanență.

Prima ediție Sports Festival a însemnat un eveniment de 4 zile, 20 de sporturi disponibile gratuit, 2 meciuri demonstrative de nivel mondial și peste 100 de sportivi de performanță, legende, campioni. Festivalul a fost deschizător de drumuri, un prim eveniment după care vor urma multe inițiative concepute pentru a ajuta sportul să prindă aripi, interes, bugete, sprijin.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!