Carrie, Charlotte, Samantha sau Miranda? Sunteți toate invitate la Cosmo and The City!

by | Sep 25, 2018 | Articole, Recomandări

Am primit o provocare din partea Syndicate Bar și nu am putut să o refuzăm. Povestea suna în felul următor: ei și-au dat seama că în orașul acesta al nostru, doamnele ies cam rar între ele, tot găsind scuze în deadline-uri, răceli, nunți și alte cele, și ne-au întrebat cum să facem să le convingem să iasă din casă? Ce-i drept, nu pare ușor să fii mamă, soție și prietenă. Ei au zis că e timpul să inventeze o scuză, o seară pe lună în care doamnele să-și dea grijile de acasă pe un pahar de Cosmopolitan. Da, vorbim exact de celebra băutură din serialul Sex and the City, care a fost și sursă de inspirație pentru această seară. Vorbim așadar despre o petrecere cu stiletto și ținute trăsnet, muzică bună și surprize – Cosmo and The City.

Dacă o să spuneți rapid că evenimentul acesta nu e pentru voi, mare grijă, căci iar ați căzut în plasa scuzelor. Noi vrem să vă convingem că vă înșelați și că în fiecare dintre noi există o doză serioasă de Carrie, Samantha, Charlotte sau Miranda, iar astăzi vă arătăm cum femeia modernă și cele 4 personaje de pe ecran au mai multe în comun decât ați crezut. Și toate merită un Cosmopolitan și o seară în oraș cu prietenele.

Nici nu visam eu în perioada liceului, când mă uitam la acest serial, câte voi avea în comun cu domnișoara Carrie Bradshaw, scriitoare pentru cotidianul fictiv The New York Star, care-și petrece zilele și nopțile tastându-și gândurile pe un blog. Simțiți asemănarea? Ea reprezintă clasa socială de vârf a femeilor și este o clientă fidelă a cluburilor, barurilor și restaurantelor din regiune. Dacă tu ești cea care a inițiat invitația către celelalte prietene când ai aflat de Cosmo and The City, cel mai probabil ești o Carrie. Pasionată de modă, independentă, ușor cu capul în nori, un nomad digital care se plimbă peste tot cu al său laptop și povești, aceasta se face plăcută în orice încăpere pășește și este întotdeauna sufletul petrecerii. Evenimentul din Syndicate Bar nu ar fi la fel fără tine.

Gândiți-vă acum la ”cumințica grupului”, cea care a terminat liceul cu nota 10 la BAC și facultatea cu o licență lăudată de toți profesorii, dar care a fost și Miss Boboc, și cea mai populară, și președinta consiliului elevilor. O enigmă, cu alte cuvinte. Ea e Charlotte York, cea mai conservatoare și pozitivă dintre fete, cea care încă crede cu tărie în dragostea adevărată și venirea pe un cal alb al lui Harap-Alb, o romantică incurabilă și care își păstrează o atitudine tradițională atunci când vine vorba de relațiile amoroase. Dar care e dispusă din când în când să facă unele concesii, demne de povestit prietenelor la un pahar de Cosmopolitan.

Poate că mulți au tendința să se uite cu coada ochiului la Samantha Jones, îndrăzneața grupului. Din toate punctele de vedere. Vorbim despre o femeie de afaceri independentă, care are o carieră, este încrezătoare, puternică, sinceră și care nu se dă în lături de la absolut nimic. Secretul Samanthei este că atitudinea ei rece față de diverse aspecte ale vieții era doar de fațadă, ea fiind de fapt o ființă extrem de sensibilă și în special loială față de prietenele sale. O știm cu toții – cea care poartă armura în față chiar dacă nu se dă nicio bătălie, cea care îl are întotdeauna pe ”Mie nu-mi pasă la îndemână”. Tot ea este cea care nu ar spune niciodată ”nu” unei seri în oraș.

Lista noastră se încheie cu Miranda Hobbes, care are o slujbă serioasă, schițează rar zâmbete, adoptând un stil chiar masculin uneori. Absolventă a unei facultăți de prestigiu, aceasta întruchipează maturitatea, fiind mereu cu capul pe umeri și rămânând cât de rațională posibil în orice situație. Ea reușește cu succes să păstreze un echilibru între cariera de succes pe care o are și viața personală, deci probabil ar spune ”da” invitației voastre chiar și după 8 ore de lucru, 2 de legănat bebelușul și încă una de curățenie prin apartament. Genul Mirandei va intra în încăpere cu o față care spune că i s-au înecat toată corăbiile, dar după un singur Cosmopolitan vom vedea că furtuna pe mare nu a fost una chiar atât de dăunătoare.

Nu mai rămâne decât o întrebare – tu în care din personajele din Sex and the City te regăsești cel mai mult? Iar răspunsul e evident – atunci sună celelalte fete din grup și haideți la Cosmo & The City, aveți nevoie de o seară a fetelor cu siguranță. Intrarea se face doar pe bază de rezervare prealabilă aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This