Bombardier Internal Career Development Fair

Home $ Articole $ Bombardier Internal Career Development Fair

by | Oct 16, 2018 | Articole

Cele 4 departamente: HR, Procurement, Finance si Operations & Engineering se întâlnesc pe 22 octombrie și își împărtășesc poveștile de succes și oportunitățile disponibile!

Bombardier Transportation, liderul mondial în producția de avioane și trenuri, cu sediu în Berlin (Germania) mobilizează viitorul în peste 60 de țări. Începând din 2009, călătoria Bombardier se extinde și în Cluj-Napoca prin centrul de operațiuni de tip shared services. În prezent, echipa a ajuns la peste 800 de specialiști dedicați, ambițioși și talentați care deservesc activitatea globală a companiei, inclusiv 60 de unități de producție din 28 de țări. Totul a început cu Departamentul Financiar în 2009, apoi în 2011 cu cel de Resurse Umane, 2014 Procurement și 2018 Operations & Engineering.

Centrul din Cluj-Napoca oferă multiple oportunități, dezvoltare continuă și sprijin necondiționat din partea întregii echipe. Se pune accent pe valoarea fiecărui om în parte şi pe contribuția pe care o are acesta în consolidarea poziției de leader mondial în producția de avioane și trenuri.

Traingurile, sesiunile de mentorat, conferințele și târgurile organizate de-a lungul timpului i-au ajutat pe angajați să-și dezvolte competențe noi, să-și extindă abilitățile și să crească profesional și personal.

Dacă anul trecut focusul companiei a fost pe conceptul Bombardier Insights, cu evenimentele destinate publicului extern, în care ambasadorii și-au împărtășit din experiență, anul acesta accentul cade pe: Internal Career Development Fair.

Târgul este la a doua ediție și urmărește să aducă în atenția actualilor angajați Bombardier toate oportunitățile existente în companie, poveștile de succes din cadrul fiecărui departament și mai mult de atât, să evidentieze noi moduri în care își pot desfașura jobul.

Internal Career Development Fair reunește pe 22 octombrie, la The Office, diverse echipe din cele 4 departamente: Hr, Procurement, Finance și Operations & Engineering. Ele se vor prezenta cu mândrie și dinamism participanților, pe principiul: Proud at Bombardier și vor răspunde întrebărilor legate de evoluția profesională în Bombardier.
Și publicul extern va avea șansa să-i cunoască pe profesioniștii din domeniu, să interacționeze cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni și să descopere oportunitățile existente.

Ne poți urmări pe pagina de Facebook sau website pentru mai multe detalii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!