“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” – unul dintre cele mai longevive evenimente din România, ajunge în acest an la cea de-a 23-a ediție

by | Oct 25, 2018 | Știri Cluj

“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” – unul dintre cele mai longevive evenimente din România ajunge în acest an la cea de-a 23-a ediție. Devorarea de filme va avea loc, simultan, pe 10 noiembrie, în cele mai importante două oraşe din România, Cluj-Napoca şi Bucureşti, singurele oraşe în care s-au desfăşurat toate ediţiile precedente.

Păstrând structura consacrată, 8 ore de selecție de spoturi publicitare din întreaga lume, presărate cu scurte pauze, evenimentul se va derula, şi în acest an, la cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 20:00. Amuzante sau șocante, surprinzătoare și întotdeauna foarte creative, spoturile publicitare prezentate reușesc să probeze, de fiecare dată, faptul că publicitatea este, totuși, o formă de artă, chiar dacă scopul ei final este unul pur comercial.

Șansa celor prezenţi este de a avea acces la producții pe care nici măcar spațiul imens al internetului nu le oferă. Cinemateca Jean Marie Boursicot va livra, și în acest an, din arhiva proprie, spoturi de colecție.

Pentru ca “devoratorii” să reziste maratonului de proiecții, organizatorii îi vor „obliga” să se dezmorțească în pauze scurte, punctate de umorul lui Nicu Bendea, cunoscut stand-up comedian, prezent la toate ediţiile organizate de Diesel Events.

Această a 23-a ediţie se va desfăşura, simultan, sâmbătă 10 noiembrie 2018, de la ora 20:00 la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca şi la Berăria H din Bucureşti.

Preţurile biletelor sunt 50, 60, 70, 80 şi 100 lei, în funcţie de locul din sală. Aceste preţuri includ toate taxele şi sunt valabile doar pentru biletele cumpărate prin www.dieselevents.ro. Agenţiile revânzătoare pot aplica comisioane proprii.

Primele 200 de bilete, cumpărate prin www.dieselevents.ro, vor avea o reducere de 10%.

Biletele se găsesc la biroul Diesel Events din Piaţa Unirii 10, la cinematograful Florin Piersic şi, online, prin: www.dieselevents.ro, biletmaster.ro, bilete.ro, entertix.ro, eventim.ro şi eventbook.ro.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This