msg România invită toți pasionații de tehnologie IT la msg Tech Talks 2018

Home $ Articole $ msg România invită toți pasionații de tehnologie IT la msg Tech Talks 2018

by | Oct 26, 2018 | Articole

msg România nu este un nume străin pentru comunitatea noastră, ei încadrându-se deja în categoria prietenilor cu vechime, căci noi le-am fost alături de-a lungul timpului în mai multe proiecte pe care le-au dezvoltat, de la acțiunea de împădurire pe care au avut-o la Vâlcele, până la construirea unui loc de joacă pentru copiii din Aghireșu-Fabrici. msg group dezvoltă proiecte pentru piaţa germană şi pentru clienţi din întreaga lume, în mai multe domenii de business. Printre serviciile oferite se numără: dezvoltare software şi consultanţă utilizând tehnologii Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic şi operaţiuni financiare. Mai multe despre ei puteți afla citind interviul cu Radu Jinga, manager general al companiei.

Anul acesta, msg România continuă seria de prezentări dedicate comunității IT din Cluj și Târgu Mureș sub titlul de “msg Tech Talks”. Inițiativa lor este deja la cea de-a 6-a ediție, primele sesiuni purtând numele de Java Conference. Desigur, acesta era un indicator al faptului că  temele abordate proveneau toate din lumea Java și Enterprise Java, respectiv tehnologii Front-End care se bazau pe Java. În ultimii ani, la această conferință au fost prezenți speakeri de top, unii dintre cei mai buni în acest domeniu de activitate și, totodată, oameni pasionați din cadrul concernului, care veneau din zona de tehnic și non-tehnic deopotrivă. Între timp au adus în discuție nu doar teme din domeniul programării, ci și subiecte precum posibilitatea aplicării neuro-științelor și a teoriei învățării pentru a îmbunătății skill-urile de software development sau mult dezbătutul self-management, care se regăsește în sesiunea de anul acesta.

Scopul tuturor acestor evenimente organizate de către msg România era și este în continuare acela de a prezenta trenduri noi cu aplicabilitate ridicată în industrie, să ofere o introspecție în anumite tehnologii cu care prezentatorii sunt foarte familiari mulțumită proiectelor livrate pentru clienți de prima clasă din domeniul Automotive sau cel financiar-bancar și, nu în ultimul rând, să ofere posibilitatea specialiștilor din branșa IT să schimbe idei, opinii, convingeri, atât cu speakerii, cât și între ei, totul desfășurându-se într-o atmosferă degajată, alături de un vin bun sau o bere nefiltrată la finalul zilei. Avantajul formatului ales este că într-un timp relativ scurt (conferința durează doar câteva ore, după-amiază) și în 2 sloturi paralele (valabil doar pentru evenimentul de la Cluj), cei care sunt interesați au o mai mare flexibilitate de participare, acest event putând fi cu ușurință strecurat chiar și în agenda celui mai ocupat om.

Vor avea anul acesta în repertoriul lor prezentări din domeniul Bigdata, pe ecosistemul Apache Hadoop, diverse abordări bazate pe avantajele limbajelor funcționale, metode de investigare a mediilor distribuite cu microservicii, dar și o prezentare inedită izvorâtă din propria aplicare și perfecționare a metodologiei “Getting things done” aplicată în aria dezvoltării software. Mai multe detalii și întreaga suită de prezentări se găsesc pe pagina dedicată evenimentului lor.

În concluzie, toți pasionații de tehnologii IT sunt așteptați cu drag la “msg Tech Talks” , în data de 2 noiembrie, începând cu ora 15:00 la Hotel Ramada din Cluj și la Hotel Plaza Târgu Mureș în data de 5 noiembrie, de la aceeași oră. Biletele pot fi achiziționate de aici pentru Cluj și de aici pentru Târgu Mureș.

And keep in mind – this is the place to be for all IT experts!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!