Te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești în centrul Clujului?

Home $ Articole $ Te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești în centrul Clujului?

by | Oct 30, 2018 | Articole

(P)

Cred că ne-am gândit cu toții măcar o dată când eram blocați în trafic în drum spre centrul orașului sau când nu găseam parcare nici după 9 ture, cât timp am fi putut economisi de-a lungul vieții dacă locuiam în zona centrală. Pentru unii e doar un vis, alții nici nu îndrăznesc să se lase prinși în fanteziile acestei idei. Eu consider că șanse de reușită există, și mai ales de când am aflat de Maurer Panoramic, proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, Maurer Imobiliare.

Clădirea Maurer Panoramic va fi situată foarte aproape de centrul istoric, de zonele de birouri și de posibilitățile de divertisment sau de shopping. Zona este în proces de reabilitare, așa că nu te vei plictisi aici cu siguranță. Cu cele 5 niveluri de parcări și câte două ascensoare pentru fiecare corp de clădire, economisești timp și trăiești fără griji! Te poți relaxa privind apusul de pe terasa generoasă și, ca să personalizezi spațiul așa cum îți dorești, îți sunt oferite finisaje la cheie, cu materiale de foarte bună calitate, pentru un design interior excepțional. În plus, ei îți pun la dispoziție numeroase variante de suprafețe și compartimentări pentru apartamentul tău, deci poți alege exact ceea ce ți se potrivește. Veți beneficia inclusiv de: încălzire ȋn pardoseală, parchet triplu stratificat, obiecte sanitare încastrate, placare cu gresie și faianță calitatea I, sistem de prevenire şi stingere a incendiilor, videofon, aer condiționat, sistem de control de tip „Smart Home”. Toate acestea, alături de intimitatea apartamentelor şi terasele spațioase, satisfac cele mai exigente cerințe, în ceea ce privește confortul.

Probabil vă gândiți, așa cum este și normal, la costurile de achiziție ale unui astfel de loc. Înainte de a căuta cu disperare cifrele, luați în calcul faptul că Cluj-Napoca este un important centru cultural, studențesc, medical și de business, aflat în continuă ascensiune și, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă stabilitate și recuperarea rapidă a investiției. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare și materialele de cea mai bună calitate aduc un plus de valoare investiției pe care o faceți. Decizia de a achiziționa un apartament sau un spaţiu de birou în această clădire – indiferent dacă doriţi să investiți sau să locuiți aici – este o alegere inspirată, cu beneficii sigure.

De asemenea, este important să știți că la finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului va exista un mall, clădiri de birouri, precum și zone de relaxare. Clădirea Maurer Panoramic va avea înălțimea de 74 metri, 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane, după cum deja am menționat. Spaţiul comercial de la parterul clădirii şi birourile de la mezanin completează oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere. Cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă și spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra orașului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper pentru clujeni şi un motiv de mândrie pentru proprietari.

După 12 ani de activitate, desfășurată cu profesionalism și responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienți mulțumiți, este prezent în 5 orașe, cu 7 proiecte dezvoltate și peste 6400 de apartamente predate. În 2006, atunci când primul proiect al Maurer Imobiliare începea să capete contur, ȋn faţă i se deschideau două drumuri: cel al excelenței imobiliare – al posibilității de a contribui la dezvoltarea orașelor din România – și cel al implicării sociale. Pentru că își doreau un altfel de „acasă”, au reușit, împreună cu cei s-au alăturat cauzei lor, să arate că şi ȋn Romania există oameni care pot să facă diferența şi că dorința de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

 

Confortul de a vă afla în apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacția de a beneficia de dotări moderne și de finisaje premium în apartamentul dumneavoastră, siguranța dată de un brand de încredere, mândria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci când admiraţi apusuri superbe, toate acestea vă susţin să trăiţi viaţa la ȋnălţime. Sunteți pregătiți?

Piaţa Abator, nr. 1, Cluj-Napoca
+40 784 441 111
[email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!