Articole, Baruri, Recomandări

5 baruri din #Cluj unde poți servi și masa

Nu mai e niciun secret faptul că weekend-ul reprezintă cea mai așteptată perioadă a săptămânii. Ce poate fi mai frumos ca posibilitatea să lenevești în pat până dimineața târziu, iar seara să îți strângi prietenii și să „ieșiți în lume”? În cazul de față, o ieșire în oraș se poate rezuma la câteva ore petrecute într-o companie plăcută, unde orice discuție se leagă mai bine dacă și băutura servită este una dintre cele mai alese. Să vedem, până acum putem bifa prieteni dragi, alcool fin, dar cred că știu ce ar mai lipsi. O mâncare gustoasă!

Pentru ca pachetul să fie complet și să declari că ai avut o ieșire perfectă, noi ne-am gândit la o listă de 5 baruri unde poți să te bucuri atât de o băutură bună, cât și de o masă copioasă. Mai rămâne doar să îți chemi prietenii.

Syndicate Bar
Odată ce descoperi Sydnicate Bar vei dori te întorci seară de seară pentru a savura o băutură și pentru a petrece timp de calitate într-un cadru intim, acompaniat de muzică jazz. Localul are inspirație clasică, din perioada prohibiției, iar cocktail-urile din meniu te poartă înapoi în anii ’20. Mâncărurile preparate aici sunt la fel de rafinate și rețetele provin din bucătării diverse. De altfel, au introdus de curând și oferta Happy Hour desfășurată între orele 12:00 și 15:00, unde puteți descoperi mai multe bunătăți a la carte cu un discount de 30%. Syndicate Bar este și localul unde prieteniile devin mai strânse, fiind un spațiu ideal pentru organizarea petrecerilor sau a zilelor de naștere.

Adresă: Strada Sindicatelor, nr. 9-13
Orar: Luni – Duminică: 10:00 – 01:00
Contact: 0751 193 597

Charlie
Iubitorii de whiskey trebuie să își îndrepte degrabă pașii spre Charlie, unde pot alege din ~200 de astfel de etichete. Colecția de vinuri și cocktail-uri este la fel de ofertantă, astfel încât orice pretențios nu va pleca dezamăgit. Iar pentru că o băutură de calitate merge mână în mână cu o mâncare atent gătită, preparatele pe care le puteți găsi în meniu îți fac poftă numai după denumire. Vă las pe voi să le descoperiți aici.

Adresă: Piața Muzeului, nr. 3
Orar: L – J: 09:00 – 02:00; V: 09:00 – 04:00; S: 10:00 – 04:00; D: 10:00 – 02:00
Contact: 0741 055 821

Jaxx American Restaurant
Jaxx American restaurant ne întâmpină cu un nou decor, însă păstrează atmosfera rock și meniul diversificat cu care ne-a obișnuit până acum. De îndată ce vei intra în acest local, nu te vei plictisi să privești pereții decorați cu tobe, chitare, casetofoane vechi și alte obiecte de design care oferă restaurantului un vibe aparte. Cu greu te vei putea ridica de la masă, căci mâncărurile servite aici satisfac orice poftă. Ai posibilitatea să alegi din mai multe sortimente de burgeri (au și meniuri vegetariene), ori poți să încerci specialitatea Jaxx care include o porție sănătoasă de mămăliguță cu obrăjori de vită. Nici aperitive sau deserturile nu lipsesc din meniu. Cât despre băutură? Vă recomandăm să încercați berea.

Adresă: Strada Isac Emil, nr. 25
Orar: Luni – Joi: 17:00 – 01:00; Vineri – Sâmbătă: 17:00 – 02:00; Duminică: 17:00 – 01:00
Contact: 0756 136 948

Joben
De fiecare dată când merg în Joben am impresia că intru în acest local pentru prima dată, atât de mult mă surprinde interiorul. În primele minute când mă așez la masă, nu fac altceva decât să mă uit la design-ul pereților și să descopăr noi elemente ale stilului steampunk. La fel se întâmplă și în cazul cocktail-urilor, căci am nevoie de puțin timp să mă decid care îmi sună mai bine în seara respectivă. Nu aș putea să fac o recomandare în acest sens, căci toate sunt de bun-gust, dar la capitolul mâncare, sau mai bine zis, desert, vă îndemn călduros să alegeți un tiramisu.

Adresă: Strada Avram Iancu, nr. 29
Orar: Luni – Marți: 10:00 – 00:00; Miercuri: 7:30 – 00:00; Joi: 10:00 – 00:00; Vineri: 10:00 – 03:00; Sâmbătă: 12:00 – 03:00, Duminică: 12:00 – 01:00
Contact: 0720 222 800

Sax
Doar pentru că Sax este ultimul din listă, nu înseamnă că este și cel din urmă în preferințele noastre, mai ales că aici ai parte de o experiență inedită. Localul este învăluit de mister și nu oricine poate să îi treacă pragul, ci doar cei care cunosc parola secretă. Nu te gândi că vei fi supus la nenumărate provocări și teste pentru a afla codul, ci este suficient să faci o rezervare și vei primi mai multe detalii referitoare la locație și acces. Pornit din dorința unor prieteni de a promova arta în afara muzeelor, Sax este atât o galerie pentru artiști, cât și un local unde poți servi un pahar de vin din peste 250 de sortimente.

Orar: Marți – Sâmbătă: 19:00 – 00:00; Duminică – Luni: închis
Contact: 0736 095 750

Care este barul tău favorit atunci când vrei să ai parte de o băutură rafinată și de o masă pe măsură?

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.