#FollowMe: Munteanu Mihai a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

Home $ Articole $ #FollowMe: Munteanu Mihai a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

by | Nov 25, 2018 | Articole

Ziceți drept: v-au lipsit postările din seria #FollowMe de pe profilul nostru de Instagram? 5 zile, 5 întrebări, 5 povești. Reluăm seria aceasta faimoasă în care, timp de o săptămână, contul nostru este preluat de un Instagrammer… din Cluj. Le-am analizat preferințele și obiceiurile fotografice, am venit cu câteva întrebări, iar ei cu pozele și răspunsurile.

Pornim în noua aventură alături de Munteanu Mihai, designer la MRNGR și content creator pentru festivalul Untold. Pe Mihai l-am întâlnit pentru prima dată anul trecut la Egde Design Talks și mi-a plăcut tare mult stilul lui. Postările sale de săptămâna aceasta doar mi-a confirmat că este un adevărat ”imaginator”, așa cum scrie în fișa postului său.

Am observat că îți place să experimentezi foarte mult atunci când vine vorba despre cum și ce anume fotografiezi. Cum ți-ai caracteriza stilul fotografic în prezent și ce anume constituie cel mai adesea subiectul pozelor tale?

Când vine vorba de #Cluj, prefer să scot în evidență locurile pe care oamenii nu le (mai) bagă în seama. De exemplu, voi știați că există Str. Fericirii? ?

Pare că îți place să scoți la iveală locuri care nu sunt atât de cunoscute / populare pe harta Clujului. Mai arată-ne un asemenea loc și povestește-ne cum anume l-ai descoperit. 

Știați că Pârâul Morii trece pe lângă “blocul semi-lună” din Manăștur? Dar că acolo stau FOARTE MULTE rațe? Nici eu, până azi.

Cât de importantă este pentru tine prezența oamenilor în capturile pe care le faci?

Oamenii nu sunt neapărat un subiect interesant pentru mine. Asta dacă nu iei în seamă faptul că lucrurile de care sunt eu interesat, sunt făcute în primul rând de oameni.

Black and white sau color? Cum preferi fotografiile tale? 

Culorile nu-mi sunt nici prea-prea, nici foarte-foarte. Designer de profesie fiind, ar trebui să mă înțeleg bine cu toate culorile, dar până și profesorii au elevii lor preferați.

De profesie ești ”imaginator pentru MRNGR”, iar domeniul creativ e asemenea unui loc de joacă pentru tine. Arată-ne un loc din Cluj care reprezintă o sursă de inspirație, creativitate, imaginație pentru tine.

Lucrurile care mă inspira cel mai mult în #Cluj sunt cele pe care graba nu le-a descoperit încă. Dintotdeauna am avut curiozitatea de a afla ce se întâmplă și în curțile interioare, în scările de bloc, în tramvaie… Știți voi, acolo unde ne permitem să fim mai intimi.

Mulțumim pentru că ai acceptat invitația noastră, Mihai, și abia așteptăm să vedem ce locuri mai descoperim pe profilul tău de Instagram!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!