#FollowMe: Sabina Borzas a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

Home $ Articole $ #FollowMe: Sabina Borzas a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

by | Dec 3, 2018 | Articole, Descoperă Clujul

5 zile, 5 întrebări, 5 povești. Continuăm seria #FollowMe în care timp de o săptămână, contul nostru de Instagram este preluat de un Instagrammer… din Cluj. Le-am analizat preferințele și obiceiurile fotografie, am venit cu câteva întrebări, iar ei cu pozele și răspunsurile.

De data aceasta am explorat orașul alături de Sabina Borzas, de care poate ați auzit sau îi citiți simpaticul blog – Stay Fresh, în căutare de inspirație pentru a adopta un stil de viață cât mai sănătos sau a găsi următoarea destinație de vacanță. Eu, recunosc, am furat destul de multe idei pentru tot felul de snack-uri healthy de la Sabina și o urmăresc cu mare drag. Să vedem cum a răspuns întrebărilor noastre.

Florile sunt un element important în fotografiile tale. Te provocăm să aduci puțină culoare într-un colț de Cluj prin prezența acestora și să ne spui de ce ai ales tocmai florile pe care le ții în mână. 

Nu trebuie să fie vreo zi specială pentru a te bucura de flori minunate. În unele zile trebuie doar să mergi să îți cumperi singură florile preferate, să bei o cafea în localul drag ție din Cluj și să admiri clădirile superbe. Eu aleg întotdeauna buchetele colorate și pline de verdeață. Astfel, am dimineți fresh și zile pline de culoare.

Intuim că îți place mult la Grădina Botanică. Care e locul tău de liniște în grădina din Cluj?

Indiferent de anotimp, o vizită la Grădina Botanică Alexandru Borza e întotdeauna un plan bun. Vara poți evada într-o oază înmiresmată și colorată, în timp ce anotimpul rece îți aduce o grădină liniștită. În perioada facultății obișnuiam să vin aici pentru a citi sau a învăța. Acum fug spre acest loc pentru câteva ore liniștite și pentru a-mi găsi inspirația în unele zile. Locul meu preferat din aceasta grădină: serele. Acestea mă duc cu gândul și sufletul în Spania, țara mea preferată.

Strada / piața sau colțul tău preferat de oraș. De ce această alegere?

Aceasta intersecție este locul meu preferat din Cluj. Aici se întâlnesc priviri și destine. Aici se întâlnesc zâmbete și îmbrățișări. Intersecția aceasta este o lume proprie.

Este foarte ușor să îți dai seama privind profilul tău de Instagram că ești genul de om căruia îi place foarte mult să fie în natură. De unde îți iei doza de aer și natură în acest oraș aglomerat?

Atunci când vreau să mă relaxez și să îmi pun ordine în gânduri evadez în natură. După o plimbare cu mașina prin pădurea Făget, cu piesele mele preferate la maximum și una cu câinele prin pădure și pe dealurile din apropiere am energia necesară pentru o zi plină de activități. Îmi place mult zona aceasta a Clujului, cea în care locuiesc, și mă bucur că sunt atât de aproape de un loc frumos și wild, cum e Pădurea Făget.

Știm cât de mult îți place Crăciunul. Care e locul tău preferat din oraș în această perioadă a anului?

Cel mai mult îmi place, în perioada aceasta a anului, centrul orașului. Toate acele căsuțe frumos amenajate și luminițele te duc cu gândul la marile orașe împodobite în prag de sărbătoare. Mă bucur să văd și Clujul astfel: curat și aranjat. Îmi place mult culoarea aleasă pentru aceste căsuțe. Au un vibe nordic.

Mulțumim, Sabina, pentru fotografii și pentru că ai acceptat provocarea noastră! Well, who is next?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!