Exclusiv Catering & Events livrează preparate speciale de sărbători

Home $ Articole $ Exclusiv Catering & Events livrează preparate speciale de sărbători

by | Dec 12, 2018 | Articole

Dacă nu ai primit astăzi o veste bună, sunt aici pentru a-ți reaminti că nu mai sunt multe zile în calendar până la mult-îndrăgita sărbătoare a Crăciunului. Încă puțin, iar toată familia se va strânge pentru a împărți povești, copiii vor aștepta plini de entuziasm venirea lui Moș Crăciun, iar colindătorii vor aduce magie și cântece în casele noastre. Numai gândul la aceste momente călduroase te poartă în noaptea de 24 decembrie, unde cei dragi te întâmpină cu zâmbete.

Fără doar și poate, Crăciunul are un farmec aparte. Dar totuși, până să ajungi să te bucuri de clipele frumoase și liniștite, ai parte de niște zile tumultoase. Cadourile și decorațiunile pentru brad, sunt, poate, cele mai mici probleme comparativ cu grija absolută de a avea o masă îmbelșugată, care să mulțumească fiecare gust. Deja cunoști scenariul: petreci ore întregi la cumpărături, te enervezi că nu sunt mai multe case deschise în supermaketuri, gătitul îți ia prea mult timp, iar invitații au început să sosească… și lista poate continua.

Poate fi evitată o asemenea situație? Bineînțeles, doar nu degeaba au fost inventate firmele de catering. Astăzi vorbim despre Exclusiv Catering, așa că îți recomand să te așezi pe un scaun comod și să citești, în rândurile de mai jos, ce surprize ți-au pregătit ei pentru masa de sărbători.

View this post on Instagram

?⛄❄Comandă preparatele speciale de sărbătoare, iar noi le livrăm oriunde doreşti! Timpul este scurt! De ce să nu te bucuri de el? Poţi scăpa de multele ore petrecute în bucătărie sau de aglomeraţia din supermarket . ‼Comenzile se preiau telefonic la 0756-222444 până vineri, 21 decembrie, ora 16 şi online pe www.exclusivcatering.ro până sâmbătă, 22 decembrie, ora 16. ?Transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei. Exclusiv …pentru tine! #exclusivcatering #cateringandevents #catering #events #eventorganizer #caterer #clujfood #cluj #clujnapoca #clujlife #ig_cluj #transilvania #eventplanner #sarbatori #sarbatori2018 #craciun #craciun2018 #sarbatorifericite

A post shared by Exclusiv Catering (@exclusivcatering) on

Ce poți comanda

Numai bunătăți, desigur! Pentru început, eu aș încerca un Platou Exclusiv care conține preparate sofisticate, precum ruladă de somon sau coșulețe cu brânză camembert și ceapă caramelizată, doar pentru a deschide apetitul invitaților. Dar cine sunt eu să mă opun celor care doresc un Platou Tradițional cu telemea și preparate speciale din carne de porc, sau celor care optează pentru varianta unui Platou Vegetarian? Mai apoi, aș adăuga în coșul de cumpărături clasica piftie de porc și nelipsitele salate de boeuf și de vinete. În cele din urmă, aș încheia cu cireașa de pe tort, sau cu adevăratele delicatese tradiționale, ce nu pot lipsi de pe masă în timpul sărbătorilor de iarnă. Știi și tu deja, vorbesc despre sărmăluțele cu carne în varză proaspătă.

Am glumit când am spus adineauri că aș încheia numai cu atâtea mâncăruri, fiindcă nu ar fi o cină completă fără ceva dulce servit la final. În cazul de față, desertul poate însemna mai mult de o felie de tort, adică un platou întreg de prăjituri gătite doar cu ingrediente naturale. Cele cu mere sunt favoritele mele, dar nu aș refuza nici Albinița, Rumba sau Snickers.

View this post on Instagram

Produse speciale pentru sarbatorile de iarna

A post shared by Exclusiv Catering (@exclusivcatering) on

Cum poți comanda

În două moduri foarte simple: la telefon sau online. Dacă optezi pentru prima variantă, află că poți plasa o comandă până în data de 21 decembrie, ora 16. Numerele de contact sunt 0264-453141 sau 0756222444. Dacă preferi să comanzi online, ultima zi pentru preluarea comenzilor este 22 decembrie, ora 16. De asemenea, pentru alte întrebări și detalii, Exclusive Catering îți stă la dispoziție și pe email, la [email protected]. Cât despre livrare, aceasta este gratuită pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei, iar sub această sumă se percepe o taxă de 15 lei. Desigur, există și opțiunea de a ridica cele comandate direct de la sediu.

Iar acum, tot ceea ce îți rămâne de făcut este să consulți oferta întreagă și să alegi preparatele pe gustul tău. În felul acesta, ai scăpat de grija mâncărurilor, iar cei dragi vor avea parte de toată atenția ta. Până la urmă, secretul Crăciunului constă într-un fapt simplu: bucuria de a petrece timp de calitate în familie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!